۵۵۹ فقره وام به بخش کشاورزی خمین تزریق شد

ایرنا/ رئیس جهاد کشاورزی خمین گفت: ۵۵۹ فقره تسهیلات مشاغل خانگی، حوادث غیرمترقبه، خرید ادوات و اعتبارات بنیادبرکت و علوی سال گذشته در بخش کشاورزی این شهرستان پرداخت شد.
احمدرضا جعفری، رئیس جهاد کشاورزی خمین اظهار کرد: ۳۱ فقره تسهیلات مشاغل خانگی به مبلغ ۳۷ میلیارد ریال به متقاضیان در خمین پرداخت شد.
وی ادامه داد: ۲۲۵ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه (جبران خسارت خشکسالی) به ارزش ۴۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال و ۵۳ فقره وام حوادث غیرمترقبه (جبران خسارت سیل) به ارزش ۳۸ میلیارد و ۲۹ میلیون ریال در سال گذشته به کشاورزان پرداخت شد.
رئیس جهاد کشاورزی خمین اضافه کرد: از محل خط اعتباری مکانیزاسیون، ۴۲ فقره تسهیلات به ارزش ۲۱۷ هزار و ۳۸۷ میلیون ریال تسهیلات خرید ادوات به کشاورزان خمین نیز پرداخت شد.
جعفری با اشاره به افزایش ۱۱ درصدی عملکرد جهاد کشاورزی خمین نسبت به تعهد ابلاغی ثبت در سامانه رصد در سال گذشته، گفت: ۱۳۰ فقره اشتغال ایجاد شده پارسال در سامانه رصد به ثبت رسید.
وی از استمهال ۱۸۴ فقره تسهیلات سال ۱۴۰۲ از محل اعتبارات بند (د) تبصره ۱۶به ارزش ۱۶ هزار و ۲۳۴ میلیون ریال و استمهال ۲ فقره تسهیلات از محل اعتبارات بند (ض) تبصره ۷ به ارزش 4 میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال خبر داد.
رئیس جهاد کشاورزی خمین، پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی در قالب تفاهمنامه با موسسه مالی مهر را ۱۲ فقره به ارزش ۴۸ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۳۱ فقره تسهیلات به بخشهای مختلف کشاورزی این شهرستان از محل اعتبارات کمکهای فنی اعتباری و بنیاد برکت به ارزش ۷۰۸ میلیارد ریال در سال گذشته پرداخت شد.
جعفری عنوان کرد: ۱۵۷ فقره تسهیلات نیز از محل اعتبارات بسیج سازندگی و بنیادعلوی به ارزش ۱۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال و ۲ فقره تسهیلات از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ به ارزش ۷۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال هم به بخشهای مختلف کشاورزی در خمین پرداخت شد.
خمین با جمعیتی بالغ بر ۱۰۵ هزار نفر در ۶۵ کیلومتری جنوب اراک مرکز استان مرکزی قرار دارد.