نماد آخرین خبر

گلستان در قعر جدول تخت‌های بیمارستانی؛ طرح‌های جدید برای جبران کاستی‌ها

منبع
ايرنا
بروزرسانی
گلستان در قعر جدول تخت‌های بیمارستانی؛ طرح‌های جدید برای جبران کاستی‌ها

ایرنا/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اعلام کرد که این استان با کمبود ۲ هزار تخت بیمارستانی مواجه است و از نظر تعداد تخت‌های بیمارستانی در میان هشت استان آخر کشور قرار دارد.

محسن ابراهیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اظهار کرد: مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی گلستان طرح‌های زیرساختی درمانی را برای کاهش کمبود تخت‌های بیمارستانی در شهرستان‌های استان آغاز کرده که پروژه‌هایی مانند ساخت بیمارستان جلین، بیمارستان جایگزین طالقانی گرگان و بیمارستان رامیان از جمله طرح‌های در دست اجرا هستند.

وی با اشاره به قدمت بیش از ۴۰ ساله اکثر بیمارستان‌های گلستان، بر ضرورت بهسازی این مراکز تأکید کرد و گفت: اورژانس‌های بندرترکمن، کردکوی و مینودشت در اولویت بازسازی قرار دارند.

بر اساس آمار رسمی، در حال حاضر سه هزار و ۳۱۷ تخت بیمارستانی در گلستان وجود دارد.

ابراهیمی همچنین از تخصیص هزار و ۶۰ میلیارد ریال اعتبار طی ۶ ماه گذشته برای تأمین تجهیزات پزشکی خبر داد و افزود: علاوه بر این، سه میلیون دلار برای استقرار شتاب‌دهنده خطی در بیمارستان ۵ آذر تأمین شده است.

وی همچنین از تأمین تجهیزات پیشرفته‌ای نظیر دستگاه‌های چشم‌پزشکی، اکو، سونوگرافی و MRI برای بیمارستان‌های کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و کلاله در سال جاری خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حوزه آموزش نیز به کمبود فضای آموزشی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۰ هکتار فضای آموزشی برای تربیت نیروی انسانی متخصص در اختیار داریم.

وی افزود: سه هزار و ۷۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و ۲۵۰ دانشجوی خارجی نیز در دانشگاه بین‌المللی حضور دارند.

ابراهیمی بر لزوم گسترش فضای آموزشی، جذب دانشجویان بیشتر و افزایش رشته‌های تحصیلی تأکید کرد.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای تبدیل بیمارستان‌های کردکوی، علی‌آبادکتول، گنبدکاووس و مینودشت به مراکز آموزشی خبر داد و گفت: این بیمارستان‌ها در اولویت طرح‌های آموزشی قرار دارند.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today