استاندار چهارمحال و بختیاری خواستار تامین قیر رایگان برای طرحهای زیربنایی استان شد

ایرنا/ استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تامین قیر رایگان مورد نیاز برای بهسازی معابر شهری، تکمیل پروژههای نیمهتمام و جدید بافتهای فرسوده و ناکارآمد این استان در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بهبود وضعیت معابر شهری و بافتهای فرسوده و ناکارآمد از جمله مهمترین مطالبههای مردم است که باید نسبت به تحقق این مطالبه گامهای عملی برداشته شود.
وی اظهار داشت: روند رشد و توسعه شهرها به خصوص بافتها و محلههای قدیمی و فرسوده متناسب با تغییرات باید پاسخگوی نیازهای نسل جدید باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت و اهمیت بازآفرینی شهری و سکونتگاههای غیر رسمی گفت: بازآفرینی شهری موجب ارتقای کیفیت و بهبود شرایط زندگی شهروندان، بهسازی محیط زیست، افزایش اشتغال، ارتقای ارزش املاک، تقویت اقتصاد، دسترسی به خدمات بهداشت، درمان و آموزش میشود و نقش مهمی در دستیابی جامعه به توسعه پایدار و کمک به مدیریت بهتر منابع شهری میکند.
وی ادامه داد: در این ارتباط برنامه جامع اقدام مشترک میتواند مد نظرهمه دستگاههای اجرایی و شهرداران برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان باشد.
مردانی با اشاره به اهمیت ستاد بازآفرینی شهری استان افزود: تمامی دستگاههای عضو ستاد بازآفرینی شهری باید با اهداف و برنامههای این ستاد همراه و همگام باشند و برای طرحها و برنامههایی که در چارچوب طرحهای توسعه شهری و بازآفرینی در محدوده محلههای هدف تعریف شده برنامههای کوتاه و بلند مدت تعریف شود.
استاندار چهارمحال وبختیاری با تاکید براینکه اجرای طرح بازآفرینی شهری از نیازهای اصلی توسعه شهرها است گفت: با رعایت مبانی قانونی شرح وظایف دستگاههای اجرایی در تمام حوزههای علمی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اعلام شود تا در کنار شهرداریها بتوانند به وظایف خود در این ستاد عمل کنند.
وی یادآور شد: جلسههای بازآفرینی شهری در راستای توسعه استان و رفع موانع پیشرفت از همه مناطق باید به صورت منظم، دقیق و متعادل انجام شود چرا که توسعه متوازن و پایدار شهری مستلزم اجرای فرایند بازآفرینی است و تمام دستگاههای خدمات رسان باید متناسب با نیاز بخشهای مختلف استان برنامهریزی و هدف خود عملیاتی و اجرایی کنند.
مردانی تاکید کرد: ارتقای کیفیت در تجربههای بازآفرینی شهری و آموزش و سطح آگاهیهای عمومی و اجتماعی در توسعه پایدار شهرها حایز اهمیت است.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به مطالعات امکانسنجی انجام شده در خصوص اراضی مجاور چشمه بَرم لردگان بحث تامین اعتبار برای تهیه طرح ساماندهی این اراضی و سایر اراضی مناطق دیگر شهرهای استان برای اسکان مجدد مورد تاکید است.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه از ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری۲۲ شهر استان دارای بافت فرسوده است درخواست میشود نسبت به تعیین محدودههای بافتهای فرسوده در سایر شهرهای استان اقدام لازم و عملیاتی انجام شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تامین اعتبار لازم برای به سرانجام رساندن پروژههای نیمه تمام بافتهای ناکارآمد وفرسوده استان از جمله پروژههای کلیدی مدرسه ۹ کلاسه مهدیه، کلینیک دندانپزشکی چالشتر، خانه محله در نواحی غرب شهرکرد و پروژههای شهر لردگان به طور ویژه پیگیری شود.
وی کمک به شهرداریها برای تکمیل و انجام مطالعات بافت فرسوده، افزایش سهمیه اعتبارات استان از محل اعتبارات بازآفرینی شهری برای تکمیل پروژههای نیمه تمام، توجه به احیای بافت فرسوده با توجه به محدودیت زمین در استان، صدور اسناد مالکیت در محلههای قدیمی و بافتهای ناکارآمد و جذب اعتبارات تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه سنواتی در حوزه بازآفرینی شهری را مورد تاکید قرار داد.
استاندار چهارمحال وبختیاری گفت: دولت چهاردهم در راستای رضایتمندی مردم و عدالت اجتماعی نگاه ویژهای در امر خدمات رسانی شهری دارد براین اساس در مفهوم بازآفرینی شهری همه مقوله های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، آموزشی، معیشت، اشتغال و محیط زیست به عنوان نیازهای شهری باید دیده شود چرا که با ایجاد رشد در همه شاخصهای بازآفرینی در کنار هم به توسعه متوازن شهری دست خواهیم یافت.