نماد آخرین خبر

مدارس سرپل‌ذهاب روز سوم اردیبهشت تعطیل شد

منبع
مهر
بروزرسانی
مدارس سرپل‌ذهاب روز سوم اردیبهشت تعطیل شد

مهر/ در پی برگزاری مراسم گرامیداشت سالگرد عملیات غرورآفرین بازی‌دراز مدارس سرپل‌ذهاب در روز چهارشنبه سوم اردیبهشت تعطیل اعلام شد.

با توجه به برگزاری مراسمات گرامیداشت سالگرد عملیات غرورآفرین بازی‌دراز و حضور پرشور کاروان‌های راهیان نور و زائرین یادمان شهدای دفاع مقدس در شهرستان سرپل‌ذهاب، تصمیم‌گیری‌هایی در سطح مدیریت شهرستان صورت گرفته است که بر اساس آن، مدارس سطح شهر در روز چهارشنبه سوم اردیبهشت‌ماه تعطیل خواهند بود.
بر اساس اطلاعیه منتشرشده با عنایت به استفاده از فضای مدارس شهری به‌عنوان محل اسکان میهمانان این مراسم ملی و معنوی، تمامی مدارس سطح شهر در روز یادشده تعطیل اعلام شده است.
در این اطلاعیه تأکید شده است که فرآیند آموزشی دانش‌آموزان در این روز از طریق بستر مجازی و با استفاده از شبکه شاد ادامه خواهد یافت تا خللی در روند آموزش ایجاد نشود.
این تصمیم با هدف ارائه خدمات بهتر به زائران و کاروان‌های راهیان نور و همچنین تسهیل در اجرای هرچه باشکوه‌تر مراسم بزرگداشت شهدای عملیات بازی‌دراز اتخاذ شده است. مسئولان شهرستانی همچنین از همراهی و همکاری خانواده‌ها، فرهنگیان و دانش‌آموزان در راستای اجرای این تصمیم قدردانی کرده‌اند.
گفتنی است مراسم سالگرد عملیات بازی‌دراز از جمله برنامه‌های شاخص فرهنگی-ملی در غرب کشور به‌شمار می‌رود که هر ساله با حضور پررنگ مردم، مسئولان، ایثارگران و زائران یادمان‌های دفاع مقدس در سرپل‌ذهاب برگزار می‌شود.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today