توقیف لوازم بهداشتی و آرایشی قاچاق در آشتیان
صدا و سيما
بروزرسانی

صدا و سیما/ در توقیف یک دستگاه خودروی وانت در آشتیان بیش از سه میلیارد ریال لوازم بهداشتی و آرایشی قاچاق کشف شد.
سرهنگ خورشید وند، فرمانده انتظامی آشتیان گفت: مأموران پاسگاه انتظامی مزرعه نو شهرستان آشتیان در هنگام گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی، از تردد یک دستگاه خودروی وانت آریسان حامل کالای قاچاق در محورهای مواصلاتی این شهرستان مطلع شده و اقدامات لازم را در این زمینه آغاز کردند.
خورشید وند افزود: پس از شناسایی و توقیف خودرو و در بازرسی از آن، ۶۱ هزار و ۷۹۶ قلم لوازم بهداشتی و آرایشی قاچاق، فاقد هر گونه مدارک معتبر قانونی، کشف شد.
او با بیان اینکه ارزش محموله قاچاق از سوی کارشناسان سه میلیارد و ۹۸۰ میلیون ریال برآورد شده، گفت: متهم دستگیر شده دراین عملیات پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.