نماد آخرین خبر

برخورد با باندهای اجاره کودکان متکدی در سنندج

منبع
ايرنا
بروزرسانی
برخورد با باندهای اجاره کودکان متکدی در سنندج

ایرنا/ مدیر مرکز متکدیان شهرداری سنندج بر برخورد جدی با باندهای اجاره کودکان متکدی در این شهر تاکید کرد.

صلاح‌الدین وکیلی روز دوشنبه در جلسه شورای اجتماعی کردستان در سنندج اظهار کرد: بر اساس بررسی انجام شده، درآمد روزانه هر متکدی در سنندج، بیش از ۲ میلیون تومان است.

وی افزود: شعبه ۱۰۵ قضایی در استان فعال است که متکدیان مرفه طبق ماده ۷۱۲ به مراجع قضایی برای رسیدگی معرفی می‌شوند.

مدیر مرکز متکدیان شهرداری سنندج با بیان اینکه از هر چهار نفر متکدی در سنندج یک نفر غیر بومی است، اضافه کرد: از سال ۹۱ تا ۹۳ باندهای خارجی متکدی نیز در سنندج فعالیت داشتند که از ۹۴ تاکنون متکدی خارجی نبوده و تنها نوروز امسال یک مورد در گرمخانه اسکان یافته بود که تحویل مراجع قضایی شد.

مدیر مرکز متکدیان شهرداری سنندج گفت: اغلب متکدیان به بیماریهای واگیردار و خطرناک مبتلا هستند که تهدیدی برای شهروندان است.

وکیلی با بیان اینکه گرمخانه شهرداری سنندج، هر شب امکان اسکان ۸۰ نفر بی‌سرپناه را دارد، افزود: این مرکز از سال ۹۶ به سامانه سادا مجهز شده و امکان ثبت اثر انگشت متکدیان جمع‌آوری شده را دارد.

وی ادامه داد: ساختمان فرسوده واقع در خیابان ۱۷ شهریور سنندج در صورت نوسازی می تواند به مجتمع چندجانبه شهرداری در صورت تامین اعتبار تبدیل شود.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره