نماد آخرین خبر

۴۰ مرکز مشاوره تخصصی ازدواج در زنجان فعال است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۴۰ مرکز مشاوره تخصصی ازدواج در زنجان فعال است

ایرنا/ مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰، ۱۲ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج در استان فعال بود، گفت: اکنون این تعداد به ۴۰ مرکز رسیده است و تلاش می‌شود این نوع مراکز امسال در شهرستان‌ها نیز افزایش یابد.

جواد بازرگان روز دوشنبه در جلسه ستاد ساماندهی جوانان استان به تاریخچه ادغام سازمان ملی جوانان و تشکیل وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد و افزود: به موجب آن، نظارت بر ساماندهی حوزه جوانان به این وزارتخانه واگذار شد و بر این اساس اداره کل نیز موظف است ۶ جلسه طی سال رد این خصوص برگزار کند.

وی، برنامه‌های هفته ملی و روز ملی جمعیت در بازه زمانی ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت جاری را یادآور شد و اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان برای اولین بار با رویکرد رسانه‌ای، هنری و میدانی در این هفته برنامه‌هایی را تدارک دیده است.

این مسوول، با بیان اینکه، همکاری دستگاه های متولی امر از جمله شهرداری بسیار اثرگذار است، گفت: کمپینی با شعار "یک فرزند بیشتر" راه‌اندازی و در ۳۱ استان کشور و از جمله زنجان تبلیغ خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان، همایش پیاده‌روی، جشنواره های نقاشی کودکان، دو و چند قلو، مسابقات ورزشی میان خانواده‌ها، جشنواره غذا و نمایشگاه تحولاتی جمعیتی را از دیگر برنامه‌های این هفته ذکر کرد.

وی به طرح ازدواج آسان و ارائه مشاوره‌های رایگان به جوانان در سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: در این راستا اقدامات و کارهای مختلفی در حال اجراست.

بازرگان همچنین به برگزاری رویداد جامع پرداز در سال گذشته اشاره کرد و گفت: حدود ۳۰ مجموعه مردم نهاد در سطح استان در این رویداد با هدف هم افزایی شرکت کردند.

وی در ادامه، به برنامه‌های هفته ازدواج اشاره کرد و گفت: یکم ذی‌الحجه سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه (س) است که در این زمینه برنامه های مختلفی برگزار می شود.

بازرگان، اهداف این هفته را ترویج ازدواج آگاهانه، بهنگام، آسان و پایدار و تسهیل ازدواج جوانان عنوان کرد و افزود: این برنامه‌ها شامل برگزاری جشن وصال، پویش آموزش، مشاوره و معرفی الگوهای ازدواج ساده و موفق است.

وی با بیان اینکه در هفته ازدواج نیز ۶ برنامه در سطح استان پیش بینی شده است، گفت: در نهایت، هفتم تا سیزدهم خرداد سال جاری هفته ازدواج نامگذاری شده است که امیدواریم تمامی دستگاه‌های عضو ستاد ملی ساماندهی جوانان باید در این زمینه همکاری کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان بر استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و امکانات موجود دستگاه‌ها برای اجرای برنامه‌های شاد و ترویج فرهنگ ازدواج و تشکیل خانواده تاکید کرد.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today