نماد آخرین خبر

برنامه‌ریزی‌ها برای گرامیداشت یادبود ۷۶ سردار معلم شهید کشور در سمنان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
برنامه‌ریزی‌ها برای گرامیداشت یادبود ۷۶ سردار معلم شهید کشور در سمنان

ایرنا/ برگزاری اجلاسیه ۱۲۴ شهید فرهنگی استان و یادبود ۷۶ سردار معلم شهید کشور در سوم اردیبهشت و ششمین اجلاسیه ملی نماز دانش‌آموزی در دهه سوم اردیبهشت با حضور وزیر آموزش و پرورش و ۲۰ عنوان برنامه شاخص گرامیداشت هفته معلم از موضوع‌های مهم نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش سمنان بود.

قاسم شریفی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه در مجتمع فرهنگی و رفاهی معلمان در شهمیرزاد گفت: برگزاری اجلاسیه ۱۲۴ شهید فرهنگی استان و یادبود ۷۶ سردار معلم شهید کشور سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ از برنامه‌های شاخص آموزش و پرورش در پیشرو است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان ادامه داد: حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب رییس مجلس شورای اسلامی و سردار سیدمحمدتقی شاهچراغی دستیار رییس مجلس شورای اسلامی از مهمانان ویژه برگزاری اجلاسیه ۱۲۴ شهید فرهنگی استان و یادبود ۷۶ سردار معلم شهید کشور هستند.

وی بیان کرد: ۲هزار و ۲۲۶ نفر از معلمان استان سمنان در رقابت «معلم نمونه» شرکت کردند که ۳۵ معلم به مرحله استانی راه یافتند و سه نفر برای ارزیابی در ستاد ملی معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ۱۰ هزار فرهنگی در استان سمنان مشغول فعالیت هستند که فقط ۲ هزار و ۲۲۶ نفر در رقابت انتخاب معلم نمونه شرکت کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان گفت: «یک جمله برای معلمم»، «تقدیر از معلم محبوب من» و «برای معلم برای ایران» از جمله پویش‌ها برای گرامیداشت هفته معلم است.

به گفته وی، برگزاری ششمین اجلاسیه ملی نماز دانش‌آموزی به میزبانی سمنان با حضور ۳۱ استان در دهه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور وزیر آموزش و پرورش برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان اظهار کرد: ۲ درمانگاه فرهنگیان در سمنان و شاهرود وجود دارد که نیازمند تامین اعتبار برای به روزرسانی فضا و تجهیزات است و رایزنی با وزیر آموزش و پرورش برای تخصیص اعتبار انجام شد.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today