نماد آخرین خبر

تامین چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های اقتصادی اردبیل

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تامین چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های اقتصادی اردبیل

ایرنا/ اردبیل _ ایرنا _ استاندار اردبیل از تامین چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های اقتصادی این استان خبر داد.

به گزارش دوشنبه شب ایرنا از استانداری اردبیل ، مسعود امامی یگانه در نشست با مدیرعامل بانک صنعت کشور از تلاش‌های بانک صنعت و معدن در تامین تسهیلات مورد نیاز فعالیت‌های صنعتی استان قدردانی کرد.

وی اظهار کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش صنعت و معدن استان اردبیل از جمله تولید لاستیک سبک و سنگین، آب معدنی، مصنوعات چوبی و معدن بی نظیر بوده و تقویت این حوزه ها منجر به رونق اقتصاد منطقه خواهد شد.

مقام عالی دولت در استان اردبیل بر ضرورت استمرار حمایت این بانک از طرح‌ها و پروژه‌های استان برای افزایش ظرفیت و بهره‌وری واحدهای تولیدی تاکید کرد.

محمود شایان ، مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور هم در این نشست گفت: استان اردبیل از جمله استان‌های مستعد برای توسعه صنعت و معدن است.

وی از آمادگی این بانک برای تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌های اردبیل اعلام و دستور تامین چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های اقتصادی و تولیدی این استان را صادر کرد.

رایزنی استاندار اردبیل با معاون اجرایی رئیس‌ جمهور

به گزارش ایرنا، استاندار اردبیل در جریان سفر به تهران با محمدجعفر قائم‌ پناه معاون اجرایی رئیس‌ جمهور در نهاد ریاست جمهوری، درباره سفر پیش‌ روی رئیس‌جمهور پزشکیان به جمهوری آذربایجان گفت‌ و گو کرد.

در این نشست با توجه به حضور استاندار اردبیل در هیات همراه رئیس‌ جمهور در سفر به باکو، رایزنی‌هایی برای طرح پیشنهادهای توسعه‌ای استان و امضای قراردادهای دوجانبه برای گسترش مبادلات صنعتی و اقتصادی استان اردبیل و جمهوری آذربایجان مطرح شد.

طی این دیدار همچنین تامین اعتبار مورد نیاز پروژه‌های زیرساختی حوزه بهداشت و درمان استان اردبیل شامل بیمارستان‌های ۵۲۴ تختخوابی نجف‌زاده و ۵۴۰ تختخوابی سینا در اردبیل ، توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) مشگین‌شهر و توسعه فاز دوم اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال مطرح شد.

تامین اعتبار برای توسعه بزرگراه‌های استان اردبیل و تخصیص تسهیلات مورد نیاز برای فعال‌سازی واحدهای نیمه‌ فعال و هماهنگی برای برنامه‌ریزی سفر رئیس‌ جمهور به استان اردبیل از دیگر موضوعات مطرح‌ شده در دیدار مسعود امامی یگانه با معاون اجرایی رئیس‌ جمهور بود.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today