نماد آخرین خبر

آمار هشداردهنده اورژانس دزفول؛ ۱۷ مورد غرق‌شدگی

منبع
تسنيم
بروزرسانی
آمار هشداردهنده اورژانس دزفول؛ ۱۷ مورد غرق‌شدگی

تسنیم/ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول از ثبت ۱۷ مورد غرق‌شدگی در این شهرستان طی سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: متأسفانه پنج نفر در این حوادث جان خود را از دست دادند.

رضا معمارزاده، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار کرد: با شروع فصل گرما و افزایش حضور شهروندان در حاشیه رودخانه‌، کانال‌های آب و استخرها، احتمال وقوع حوادث ناشی از غرق‌شدگی نیز افزایش می‌یابد و آگاهی‌بخشی و رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان ضروری است.

وی افزود: طبق گزارش‌های اورژانس پیش بیمارستانی، در سال گذشته، 9 مورد غرق‌شدگی در استخر باغ‌ها، 2 مورد در کانال‌های آب و 6 مورد در رودخانه دز گزارش شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول ادامه داد: از مجموع این موارد، 12 نفر به‌صورت سرپایی درمان یا به بیمارستان منتقل شدند اما متأسفانه پنج مورد نیز منجر به فوت شد.

وی با تأکید بر اینکه کودکان بیشترین قربانیان غرق‌شدگی در استخرها بوده‌اند، خاطرنشان کرد: این موضوع زنگ خطری جدی برای خانواده‌هاست و نیازمند دقت و مراقبت بیشتر والدین در هنگام استفاده کودکان از استخرها می‌باشد. شنا در نقاط غیرمجاز، ناآشنایی به فنون شنا و نادیده‌گرفتن توصیه‌های ایمنی از جمله عوامل اصلی بروز این حوادث تلخ است.

معمارزاده در پایان از شهروندان خواست با رعایت اصول ایمنی، استفاده از مکان‌های مجاز برای شنا و مراقبت مستمر از کودکان، از وقوع حوادث جبران‌ناپذیر پیشگیری کنند.

رودخانه دز یکی از نقاط سیاه غرق شدگی در کشور به شمار می‌رود؛ با توجه به زلالی رودخانه دز و حضور گردشگران در ساحل این رودخانه لازم است تدابیر بهتری برای جلوگیری از غرق شدگی افراد اندیشیده شود.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today