نماد آخرین خبر

یک‌سوم مردم استان بوشهر عضو بسیج هستند

منبع
مهر
بروزرسانی
یک‌سوم مردم استان بوشهر عضو بسیج هستند

مهر/ فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر گفت: یک‌سوم مردم استان بوشهر عضو بسیج هستند.

سردار علی رزمجو ظهر سه‌شنبه در آئین گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران در بوشهر اظهار کرد: سپاه پاسداران از ابتدای فعالیت خود دستاوردهای بزرگی را در ابعاد مختلف داشته است و شاهد دستیابی به توفیقات مهمی هستیم.

وی با اشاره به نقش آفرینی سپاه در عرصه‌های نظامی، دفاعی، محرومیت‌زدایی، عمرانی، سازندگی، اقتصادی، فرهنگی و … بیان کرد: در سطوح مختلف استان بوشهر شاهد وحدت و همدلی خوبی هستیم که زمینه‌ساز دستیابی به موفقیت در زمینه‌های گوناگون است.

فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر تاکید کرد: یک سوم مردم استان بوشهر در بسیج ساماندهی شده‌اند و دارای پرونده هستند و دیگر افراد نیز به اشکال مختلف بسیجی هستند.

وی با اشاره به استقرار نیروی دریایی سپاه در استان بوشهر افزود: ۷۴۶ شورای بسیج مساجد و محلات اسلامی در استان سازماندهی شده که در اجرای طرح‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و رفع مشکلات مردم در محلات نقش‌آفرینی می‌کنند.

رزمجو با اشاره به فعالیت قرارگاه محرومیت‌زدایی و پیشرفت در تمام نقاط استان بوشهر تاکید کرد: فعالیت گشت رضویون بسیج در کنار نیروی انتظامی و بسیج سازندگی در محرومیت‌زدایی و رفع مشکلات نیازمندان از دیگر خدمات است.

وی با اشاره به اعزام ۹۸ هزار و ۶۸۶ نفر از استان بوشهر به اردوی راهیان نور و پیشرفت افزود: سپاه و بسیج در اقشار ۲۰ گانه برای انجام مأموریت در قالب گردان‌های تخصصی از آمادگی بالایی برخوردار است.





آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar