سرمایه در گردش، مهمترین دغدغه واحدهای تولیدی استان مرکزی است

ایرنا/ استاندار مرکزی با اشاره به اینکه سرمایه در گردش مهمترین دغدغه واحدهای تولیدی استان است گفت: در سالی که به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده، حمایت و صیانت از آنها در اولویت قرار دارد و دولت در کنار ایجاد ظرفیتهای جدید، رفع مشکلات واحدهای فعال را با جدیت دنبال میکند.
مهدی زندیه وکیلی روز سهشنبه در جریان بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان ساوه اظهار کرد: در قالب روز همت اقتصادی، با همراهی جمعی از مدیران کل استان، فرماندار ساوه و مسئولان دستگاههای اجرایی از چندین واحد تولیدی بازدید شد و مسائل، نیازها و طرحهای توسعهای آنها بررسی و تصمیماتی اتخاذ شد.
وی افزود: برخی مشکلات در همان محل برطرف شد و درباره سایر موارد، مقرر شد موضوع در جلسات کارشناسی مطرح یا با دستگاههای ملی مکاتبه شود و فرماندار ساوه نیز مکلف است تا زمان بازدید بعدی، پیگیری امور را از طریق مراجع ذیربط دنبال کند.
زندیه وکیلی تصریح کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی پس از عبور از مرحله سرمایهگذاری، اکنون با کمبود سرمایه در گردش مواجهاند و این موضوع یکی از دغدغههایی است که در دیدار اخیر با رئیسجمهور نیز مطرح شد.
وی یادآور شد: همچنین سیاستهای ارزی و ثبت سفارش از دیگر موانع مهم توسعه تولید است که باید وزارت صمت به صورت جدی برای آنها برنامهریزی کند.
وی با تأکید بر برنامهریزی هفتگی برای حضور میدانی در واحدهای صنعتی استان خاطرنشان کرد: علاوه بر بازدیدهای هفتگی، دیدارهای شهرستانی نیز با هدف بررسی مسائل عمرانی، توسعهای و اجتماعی در دستور کار قرار دارد.
سید مهدی حسینی، فرماندار ویژه ساوه نیز گفت: یکی از تأکیدات مهم استاندار در جلسات صنعتی، حرکت صنایع به سمت استفاده از انرژی خورشیدی است. با برنامهریزیهای انجامشده، استان مرکزی پیشگام توسعه انرژی خورشیدی در کشور است و شهرستان ساوه نقش مهمی در تحقق ۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات از برنامه ۵ هزار مگاواتی استان ایفا خواهد کرد.
وی همچنین با اشاره به ناترازی در زیرساختهای عمومی شهرستان ساوه بهویژه در حوزه مسکن کارگری، فضای سبز، آموزش و ورزش، از صنایع خواست در قالب مسئولیت اجتماعی در کنار مردم و مدیریت شهری برای جبران این کمبودها تلاش کنند.
فرماندار ساوه گفت: رشد نامتوازن بین توسعه صنعتی و زیرساختهای عمومی در دو دهه اخیر، شهر را با مشکلاتی مواجه کرده که نیازمند مشارکت مؤثر صنایع در فرآیند توسعه است.