حفاری فیبرنوری در شهر اردبیل در حال اتمام است

خبرآنلاین/ سرپرست فرمانداری اردبیل گفت: طرح فیبر نوری در شهر اردبیل آغاز شده و حفاری این طرح در مراحل نهایی است که ۲۶۰ کلیومتر فیبر نوری انجام می شود.
فرزاد قلندری سرپرست فرمانداری اردبیل در جلسه با مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: برخی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نظر ارتباطات مشکلی دارند که حل این مشکل در اولویت قرار گرفته و با برنامه ریزی و اهتمام دستگاه های متولی برطرف می شود.
وی بر ارتقا و بهبود پوشش ارتباطات در مراکز گردشگری و خدماتی تاکید کرد و گفت: در این راستا برخی سرمایه گذاران مطالباتی دارند که باید برطرف شود.
فرماندار اردبیل بر نحوه خدمات دهی مناسب و پاسخگویی به موقع و مناسب در حوزه ارتباطات در شهرستان اردبیل تاکید کرد و گفت: نیاز است دستگاه متولی در این راستا ورود جدی داشته باشد.
قلندری تصریح کرد: حدود ۸۸/۶ درصد در شهرستان اردبیل تحت پوشش اینترنت در بستر همراه هستند وحدود ۹۹درصد تحت پوشش صوتی هستند.