سرپرست فرمانداری: مسئولان پاوه در اجرای برنامه شهر سالم ضعیف عمل کردند

ایرنا/ سرپرست فرمانداری شهرستان مرزی پاوه در شمال غربی کرمانشاه با انتقاد از عملکرد مدیران شهرستان و عقب بودن آنها در اجرای برخی برنامهها همچون شهر سالم گفت که مردم پاوه از مسوولان و ادارات جلوتر هستند.
فرزاد الماسی، سرپرست فرمانداری شهرستان مرزی پاوه در نشست هماهنگی و ارزیابی اجرای برنامه شهر سالم که روابط عمومی فرمانداری خبر آن را منعکس کرده است، با انتقاد از عملکرد دستگاههای اجرایی شهرستان و همراهی نکردن در طرحها و برنامه های مهم آنها را فاقد انگیزه کافی معرفی کرد.
وی به صراحت اعلام کرد که از گزارش ارائهشده مسوولان دستگاههای اجرایی پاوه در رابطه با اجرای برنامه شهر سالم رضایت ندارد.
سرپرست فرمانداری پاوه اضافه کرد: در حالی که یک سال از ابلاغ این برنامه میگذرد هنوز برخی مدیران شهرستان به جای ارائه عملکرد درباره اقداماتی که قرار است انجام دهند صحبت میکنند.
الماسی با تأکید بر اینکه باید قبل از ورود کارشناسان جهانی خودمان را ارزیابی کنیم؛ این پرسش را مطرح کرد که آیا واقعاً شرایطی فراهم کردهایم که بتوانیم ادعای شهر سالم داشته باشیم؟
او نتیجه گیری کرد متأسفانه هنوز چنین همتی در مدیران شهرستان پاوه دیده نمیشود.
وی گفت: مدیریت ضعیف، ناکارآمد و تنبلی بلای جان پیشرفت برنامهها شده است و هنوز در حال حرف زدن هستیم در حالی که زمان عمل گذشته است.
شهرداری و شورا باید پاسخگو باشند
سرپرست فرمانداری پاوه عملکرد شهرداری را هم ضعیف ارزیابی و با حالت پرسشی اظهار کرد: شهرداری پاوه باید خودش قضاوت کند چه کاری انجام داده؟ مسیر سردره چرا به عنوان جاده سلامت معرفی نشده؟ و چرا فرصتها را از دست میدهیم؟
الماسی افزود: سالهاست با معضل پسماند (در پاوه) مواجهیم اما چه اقدامی کردهایم؟ این برنامه (شهر سالم) فرصتی بود برای رفع این معضلات اما استفاده نشد.
وی تأکید کرد: برنامه شهر سالم یک پروژه کلان است و نیازمند مدیریت کلان، نگاه کلان و انسجام بین بخشی است و نباید مسائل و ناکامیها را توجیه کرد.
وی با یادآوری ظرفیتهای شهرستان پاوه گفت: در زمینه صنعتی یا دامداری مزیت خاصی نداریم اما گردشگری پتانسیل اصلی ماست که میتوان بر آن تمرکز کرد.
سرپرست فرمانداری پاوه با تاکید بر ضرورت اطلاعرسانی بیشتر به مردم افزود: مردم پاوه از نظر فرهنگی بسیار پیشرو هستند اما نتوانستهایم آنها را با پروژه همراه کنیم؛ باید برنامهها برای مردم شفافسازی شود.
الماسی خواستار آن شد که در جلسات آینده تنها گزارش عملکرد ارائه شود و افزود: جلسات آینده باید بر مبنای آنچه انجام شده باشد، نه آنچه قرار است انجام شود.
هیچ دستگاه اجرایی حق شکایت از اصحاب رسانه را ندارد
سرپرست فرمانداری پاوه همچنین در نشستی جداگانه با اصحاب رسانه و جمعی از مدیران روابط عمومی ادارات و فعالان حوزه مجازی شهرستان با حضور مشاور رسانهای استاندار و رییس اداره رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه ضمن تقدیر از همراهی رسانهها، بر نقش تأثیرگذار آنان در انتقال مطالبات مردم و حفظ حرمت و آبروی افراد تأکید کرد.
الماسی با تأکید بر اهمیت فعالیت رسانهها در شرایط کنونی کشور از تلاش فعالان رسانه و فضای مجازی در همراهی با مردم و انعکاس مشکلات و مطالبات آنان تقدیر کرد.
سرپرست فرمانداری پاوه اظهار کرد: به عنوان مسوول موظف به پاسخگویی هستیم و سیاست ما همواره بر پایه پذیرش نقدهای منصفانه و مسوولانه بوده است. رسانهها میتوانند در حوزههای مختلف از جمله عمرانی، اجتماعی و فرهنگی نقد و تحلیل داشته باشند و ما با آغوش باز میپذیریم.
وی تأکید کرد: در زمان آغاز مسوولیتم در پاوه اعلام کردم و اکنون نیز تکرار میکنم که هیچ دستگاه اجرایی حق شکایت از اصحاب رسانه را ندارد. رسانهها باید با امنیت و آزادی کامل فعالیت کنند؛ البته انتظار داریم که در کنار این آزادی، انصاف، دقت و صداقت نیز رعایت شود.
الماسی با اشاره به اهمیت حفظ آبروی افراد افزود: گاهی یک خبر بدون راستیآزمایی منتشر و موجب آسیب به آبروی یک فرد میگردد لذا از همه رسانهها تقاضا داریم قبل انتشار هر خبر از صحت و سقم آن اطمینان حاصل کنند.
او همچنین از خبرنگاران خواست که مستقیماً با او در ارتباط باشند و هرگونه مشکل یا موضوعی را بدون واسطه منتقل کنند و تاکید کرد شماره تماس خود را از سال ۷۸ تاکنون تغییر ندادهام و در تمام پیامرسانها در دسترس هستم. در اتاق دفترم نیز همیشه به روی رسانهها باز است.
سرپرست فرمانداری پاوه ابراز امیدواری کرد که با همراهی نهادهای مذهبی، اداری و رسانهای بتوان فصل نوینی در توسعه و پیشرفت شهرستان رقم زد.
شهرستان مرزی و اهل سنت نشین پاوه با حدود ۶۵ هزار نفر جمعیت در ۱۲۵ کیلومتری شمال غربی استان کرمانشاه واقع شده است.