نماد آخرین خبر

هشدار افزایش دما و کاهش کیفیت هوا در سمنان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
هشدار افزایش دما و کاهش کیفیت هوا در سمنان

صدا و سیما/ مدیرکل هواشناسی استان سمنان درباره وزش بادهای شدید و کاهش کیفیت هوای این استان از امروز تا یکشنبه هفتم اردیبهشت هشدار زرد اعلام کرد

ایرج مصطفوی، مدیرکل هواشناسی استان سمنان اظهار کرد: از بعدازظهر امروز چهارشنبه تا یکشنبه آینده در غالب نقاط بویژه درساعات ظهر تا شب وزش باد شدید و نفوذ و انتقال گردوخاک به استان، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود .

وی افزود : در این مدت افزایش دمای هوا بین ۷ تا ۱۰ درجه رخ  خواهد داد .

بر این اساس توصیه می‌شود گروه‌های حساس و آسیب پذیر شامل کودکان، خانم‌های باردار و سالمندان در فضای باز قرار نگیرند  و همچنین در مصرف انرژی برای سرمایش  و نیز اتخاذ تمهیدات لازم برای پیشگیری از ایجاد حریق در جنگل ها و مراتع به علت افزایش دمای هوا صرفه جویی شود.

محکم کردن سازه‌های موقت و تابلو‌های تبلیغاتی، احتیاط در عبور از ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان خشک، استحکام و ترمیم سقف و سازه‌های گلخانه‌ای، خودداری از توقف و پارک خودرو در زیر درختان خشک و فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره از جمله توصیه‌های مهم و پیشگیرانه از خسارت‌های احتمالی ناشی از وزش باد شدید است.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today