نماد آخرین خبر

سامیا شه‌پری: پیش‌بینی می‌کردم تاریخ‌سازی کنم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
سامیا شه‌پری: پیش‌بینی می‌کردم تاریخ‌سازی کنم

ایسنا/ دختر دونده خوزستانی پس از کسب مدال برنز نوجوانان آسیا، گفت: تمام تلاشم را کردم و پیش‌بینی می‌کردم در عربستان تاریخ‌سازی کنم. 

سامیا شه‌پری، دختر دونده خوزستانی که ۲۸ فروردین ماه در ماده ۳۰۰۰ متر مسابقات نوجوانان آسیا دست به یک کار تاریخی زد و اولین مدال تاریخ بانوان خوزستان در مسابقات قهرمانی آسیا را کسب کرد، امروز (سوم اردیبهشت) مورد استقبال پرشور علاقه مندان به این رشته و مسئولان استانی قرار گرفت.

تلاش می‌کنم رنگ مدالم خوشرنگ‌تر شود

شه‌پری در خصوص سطح این دوره از رقابت‌ها که در عربستان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهارکرد: مسابقات واقعا از سطح بالایی برخوردار بود و خوشحالم که تاریخ‌سازی و به مدال برنز آسیا دست پیدا کردم.

او بیان کرد: امیدوارم که در مساباقت آینده رنگ مدالم خوشرنگ‌تر شود.

این دونده خوزستانی عنوان کرد: باتوجه به تلاشی که برای موفقیت در مسابقات آسیایی داشتم، پیش‌بینی می‌کردم تاریخ‌سازی کنم. در ادامه نیز مطمئنا با تلاش بیشتری در مسابقات شرکت خواهم کرد تا عملکرد بهتری داشته باشم.

او گفت: خوشبختانه حمایت‌ها از من خوب بود و حاصل این حمایت‌ها کسب مدال برنز آسیایی بود.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today