نماد آخرین خبر

تورم فروردین ماه قم هم‌تراز با میانگین کشور قرار دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تورم فروردین ماه قم هم‌تراز با میانگین کشور قرار دارد

ایرنا/ قم - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قم، از انتشار آخرین آمارهای تورم استان خبر داد و گفت: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ تورم سالانه کل (شامل مناطق شهری و روستایی) قم در فروردین ماه سالجاری ۳۳.۲ درصد بوده و هم‌تراز با نرخ تورم سالانه کشور و در رتبه ۱۷ قرار دارد.

جواد شاکر آرانی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود : نرخ تورم قم در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۴ با سال پایه ۱۴۰۰، نسبت به اسفندماه ۱۴۰۳، ۰.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد و نرخ تورم کل کشور در همین ماه نیز ۳۳.۲ درصد بوده که قم از نظر این شاخص در رتبه ۱۷ میان استان‌های کشور قرار دارد.

وی به نرخ تورم نقطه‌ای استان نیز اشاره کرد و گفت: این شاخص در فروردین‌ماه به ۳۹.۲ درصد رسید که نسبت به ماه قبل ۱.۹ درصد افزایش داشته‌است.

وی ادامه داد: نرخ تورم نقطه‌ای کشور در همین ماه ۳۸.۹ درصد بوده که نشان می‌دهد تورم نقطه‌ای قم ۰.۳ درصد بالاتر از میانگین ملی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قم همچنین از افزایش نرخ تورم ماهانه کل استان خبر داد و بیان کرد: این شاخص در فروردین‌ماه ۴.۲ درصد بود که نسبت به اسفندماه ۰.۸ درصد رشد داشته‌است.

وی خاطرنشان کرد: نرخ تورم ماهانه کشور در فروردین‌ماه ۳.۹ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده وضعیت نامطلوب تر تورم در استان قم نسبت به میانگین کشوری است.

شاکر آرانی بر لزوم اجرای سیاست‌های کنترل تورم و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر تأکید کرد و گفت: سازمان برنامه و بودجه استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌ریزی لازم برای کاهش آثار این نرخ تورم بر معیشت مردم را در دستور کار دارد.





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday