امام صادق(ع) مبارزی خستگیناپذیر در جهاد تبیین بود

مهر/ رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناوه گفت: امام صادق علیهالسلام مبارزی خستگی ناپذیر در جهاد تبیین بود.
حجت الاسلام علی محمدی اظهار کرد: جهاد تبیین و علمی امام صادق علیه السلام، حرکتی بود که سراسر گیتی را مشتعل کرد و کلام امام و راه آن حضرت، سبب هدایت عالم بشریت شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناوه افزود: امام صادق (ع) رهبری امت اسلامی و جامعه زمان خود را در شرایطی مدیریت فرمودند که تنش و درگیریهای زیادی بین بنی عباس و بنی امیه وجود داشت، اما بهترین فرصت برای انتشار و توسعه دین و آموزش عملی علوم و معارف اسلامی برای آن حضرت فراهم شده بود.
وی بیان کرد: ایشان از این فرصت برای احیای علوم فقهی و شرعی و دینی استفاده کردند و به تربیت شاگردان زیادی جهت ترویج دین پرداختند که از جمله شاگردان بارز آن حضرت میتوان به «جابر بن حیان» که در علم شیمی بی نظیر بود، اشاره کرد.
حجت الاسلام محمدی اضافه کرد: امام صادق علیه السلام به عنوان پایه گذار و مؤسس مکتب جعفری در فقه شیعه معروف و خدمات بسیار فراوانی برای اسلام و مسلمین داشتند.
وی تصریح کرد: امام جعفر صادق (ع) در سن ۶۵ سالگی به دستور خلیفه ظالم منصور عباسی، به شهادت رسید و این اتفاق و ثلمه نه تنها برای شیعیان و دوستداران آن حضرت و مکتب بلکه کل جهان اسلام را متأثر و ناراحت کرد و سبب شد که بسیاری از پیروان راه ایشان تلاشهای وافری برای حفظ و ترویج آموزههای حضرت انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: در حدیثی گرانبها امام صادق علیه السلام فرمودند: «إنّ خَیرَ العِبادِ مَن یَجتَمِعُ فیهِ خَمسُ خِصالٍ: إذا أحسَنَ اسْتَبْشَرَ، و إذا أساءَ اسْتَغْفَرَ، و إذا اُعْطِیَ شَکَرَ، و إذا ابتُلِیَ صَبرَ، و إذا ظُلِمَ غَفَرَ»، «بهترین بندگان کسی است که پنج خصلت در او باشد: هر گاه خوبی کند شاد شود، اگر بدی کند بخشش طلبد، هرگاه چیزی به او داده شود سپاسگزاری کند، هر گاه گرفتار شود شکیبایی ورزد، و هر گاه کسی به او ستم کند گذشت کند.» (بحار الأنوار، ج٧٨، ص ٢٠۶، ح ۶٣)