از سمنان به سراسر ایران؛ آیینی برای ترویج رسم ایستادگی

ایرنا/ سمنان - ایرنا - برگزاری دومین اجلاسیه ۱۲۴ شهید فرهنگی استان سمنان و یادبود ۷۶ سردار معلم شهید کشور برای نخستین بار در عرصه ملی، اقدامی ارزشمند در ترویج رسم ایستادگی، ایثار و شهادت برای ایران است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دومین اجلاسیه ۱۲۴ شهید فرهنگی استان سمنان و یادبود ۷۶ سردار معلم شهید کشور روز چهارشنبه در سالن هلالاحمر سمنان با حضور پرشور فرهنگیان برگزار شد.
حمیدرضا حاجیبابایی نایب رییس مجلس شورای اسلامی و سردار سیدمحمدتقی شاهچراغی دستیار رییس مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، محمدجواد کولیوند استاندار و جمعی از خانوادههای شهدای فرهنگی از مهمانان ویژه اجلاسیه ۱۲۴ شهید فرهنگی استان و یادبود ۷۶ سردار معلم شهید کشور بودند.
یاد شهدا برکت میآورد
حجتالاسلام والمسلمین مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در این آیین گفت: یاد و مجالس شهدا نوعی جهاد تبیین و مایه بصیرتافزایی است و باید از ظرفیت شهدا برای روشنگری و بصیرت افزایی در جامعه استفاده شود.
کولیوند استاندار سمنان در این آیین گفت: تمامی اجلاسیههای شهدا ختم به کنگره سه هزار شهید این استان در پاییز ۱۴۰۴ میشود.
سردار شاهچراغی دستیار رییس مجلس شورای اسلامی در این آیین گفت: مقام شهید را فقط شهید میداند، آنان راه را درک کردند و در این مسیر قرار گرفتند و امید میرود برگزاری آیینهای یادبود شهدا همواره مدنظر باشد.
سمنان خاستگاه ۱۲۴ معلم و ۶۲۲ دانشآموز شهید
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با قدردانی از ایثار و رشادتهای شهدا گفت: ۱۲۴ شهید فرهنگی و ۶۲۲ شهید دانشآموز این استان موجب افتخار هستند.
قاسم شریفی با اشاره به نقش فرهنگیان در هشت سال جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: شهدای فرهنگی الگوهای عملی هستند که میتوانند مسیر هدایت را برای نسل جوان ترسیم کنند.
وی ادامه داد: ۷۶ سردار معلم شهید برای نخستین بار سال ۱۴۰۴ از سوی کارکنان آموزش و پرورش استان سمنان شناسایی و در این اجلاسیه معرفی شدند.
به گزارش ایرنا، ۱۲۰ مقاله از مجموع مقالههای ارسال شده به دبیرخانه اجلاسیه گرامیداشت ۱۲۴ شهید فرهنگی استان سمنان و ۷۶ سردار معلم شهید کشور به میزبانی سمنان با کسب امتیاز و انتخاب در قالب سه کتاب چاپ و رونمایی و از خانواده ۴۵۰ شهید فرهنگی و دانشآموز قدردانی شد.
سمنان به عنوان یکی از استانهای سرآمد دوران دفاع مقدس و جزو سه استان دارای بیشترین تعداد شهدا به نسبت جمعیت برای پاسداری از کیان نظام جمهوری اسلامی، به منظور تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه جهاد تبیین و مقابله با جنگ ترکیبی و تهاجم فرهنگی دشمنان وارد میدان شده است و برگزاری هشت اجلاسیه در هشت شهرستان استان سمنان برنامهریزی شد تا در نهایت هشت اجلاسیه به دومین کنگره سه هزار شهید در شهریور ۱۴۰۴ مزین شود.
برگزاری اجلاسیه شهدا در هر شهرستان استان سمنان در واقع اقدامی برای معرفی شهدای هر شهرستان به نسل امروز آن شهرستان است که در نهایت تمامی مردم استان سمنان و دیگر استانها در نقاط مختلف کشور در «کنگره سههزار شهید استان سمنان» با تمامی شهدا و خط مشی و سیره این بزرگواران همیشهجاودان بیش از پیش آشنا شوند تا راه بر توطئه دشمنان سد شود.