استاندار: احداث مدرسه در طرح نهضت ملی مسکن چهارمحال و بختیاری اولویت باشد

ایرنا/ شهرکرد – ایرنا – استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: موضوع احداث مدرسه و فضای آموزشی مناسب در پروژه نهضت ملی مسکن و مسکن مهر در اولویت کار مسوولان قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر مردانی شامگاه چهارشنبه در نشست نهضت مدرسه سازی در چهارمحال و بختیاری که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش برگزار شد افزود: با توجه به اهمیت احداث فضاهای آموزشی استاندارد و مناسب باید همزمان با اجرای نهضت ملی مسکن به احداث مدرسه نیز به عنوان یک زیرساخت مهم توجه شود تا در آینده با مشکل نبود فضای آموزشی روبرو نشویم.
وی اضافه کرد: دستگاههای خدماترسان آب، برق، مخابرات و آب و فاضلاب در تامین انشعاب مورد نیاز مدارس در نهضت ملی با توجه به ظرفیتها در دستور کار قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در دولت چهاردهم اظهار داشت: در این نهضت دولت موظف است زیرساختهای آموزشی را برای تمام دانشآموزان بدون هرگونه تبعیض و با کیفیت یکسان فراهم کند.
مردانی با تاکید بر اهمیت و نتیجه بخش بودن وحدت، انسجام و وفاق بین مردم و مسوولان ادامه داد: تحقق اهداف از پیش تعیین شده در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در گرو مشارکت خیرین و نیکاندیشان امکانپذیر است.
وی تاکید کرد: عدالت آموزشی تنها به معنی دسترسی به مدرسه نیست بلکه در کنار فضای آموزشی استاندارد باید دانش آموزان از داشتن معلم خوب و تجهیزات استاندارد آموزشی برخوردار باشند.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نگاه رییس دولت چهاردهم برداشتن شکافها در بین مناطق برخوردار و کمتر برخوردار است به همین دلیل توسعه مدارس استاندارد در سطح مناطق روستایی و محروم باید با همت مسوولان و خیران با جدیت پیگیری شود.
وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری یک درصد مساحت کشور، ۱.۲ جمعیت و ۱.۵ درصد جمعیت دانش آموزی کشور را دارد گفت: امروز برداشته شدن مدرسههای سنگی، کانکسی، تخریبی، نیازمند مقاوم سازی و نیمهتمام از مهمترین رویکردهای این استان است.
مردانی خطاب به فرمانداران شهرستانهای ۱۲ گانه چهارمحال و بختیاری گفت: انتظار میرود فرمانداران با دعوت از خیرین و استقبال از مشارکت مردمی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی را به طور جد در شهرستانها به خصوص مناطق محروم مورد توجه قرار دهند.
وی ادامه داد: همه دستگاههای اجرایی، نهادها، موسسهها، شهرداریها، دهیاریها، صنایع مستقر در استان هیاتهای مذهبی، ائمه جمعه و جماعات، گروههای جهادی، رسانهها و اصحاب مطبوعات، شبکههای اجتماعی و فضای مجازی بحث عدالت در فضای آموزشی را به صورت همه جانبه اطلاع رسانی و پشتیبیانی کنند.
مردانی تاکید کرد: همچنین فرمانداران نسبت به برگزاری نشستهای مربوط به نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی به صورت هفتگی و احصا مسائل و مشکلات منطقه تحت پوشش خود اهتمام ویژهای داشته باشند.
وی ادامه داد: همچنین مدیران زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت و معدن، بنیادهای برکت، علوی و مستضعفان در خصوص روند جذب سرمایه برای توسعه مدارس استان در گذشته گامهایی برداشته اند و انتظار میرود این روند ادامه داشته باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین از فرمانداران خواست با تعامل با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از ظرفیت اعتبارات متوازن برای پیشیرد نهضت عدالت در فضای اموزشی در شهرستانهای تابعه خود کمک بگیرند.
وی همچنین برضرورت شناسایی سرمایهگذاران، پیمانکاران و خیران از سوی فرمانداران تاکید کرد.
به گفته مردانی، آموزش و پرورش بحث مولدسازی اموال و داراییهای مازاد را بهعنوان یکی از روشهای تامین مالی نهضت توسعه عدالت آموزشی در دستور کارقرار دهد.
وی تاکید کرد: از سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس انتظار میرود سهم چهارمحال و بختیاری در اعتبارات ملی و محرومیت زدایی را ارتقا یابد.
استاندار چهارمحال و بختیاری برضرورت تامین زمین مناسب برای احداث مدرسه استاندارد در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی از سوی شهرداریها و کارگروه امور زیربنایی تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جاری ۲۰۸ هزار دانشآموز چهارمحال و بختیاری در بیش از یکهزار و ۹۰۰ فضای آموزشی مشغول فراگیری علم و دانش هستند.