سه هزار مدرسه اول مهرماه امسال آماده بهرهبرداری است

ایرنا/ شهرکرد-ایرنا - معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: با توجه به اجرای نهضت عدالت در فضا و تجهیزات آموزشی در کشور پیش بینی میشود اول مهر سه هزار مدرسه به بهرهبرداری برسد.
به گزارش ایرنا، حمیدرضا خان محمدی شامگاه چهارشنبه در جلسه نهضت مدرسهسازی چهارمحال و بختیاری افزود: در طرح نهضت توسعه عدالت در فضا و تجهیزات بر ۲ موضوع کیفیتبخشی در فضا و تجهیزات تاکید شده است.
به گفته وی، در توسعه عدالت در فضاهای آموزشی هفت هزار و ۲۰۰طرح در این بسته قرار گرفته که مردمپایه است و با مشارکت و همراهی مردم و خیرین اجرا میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: اصل کار تشکیل گروهها و تیمهای بین بخشی است که چهارمحال و بختیاری در این بخش پیشرو است.
مشارکت بینبخشی و مردمی کلیدیترین اقدام توسعه عدالت در فضاهای آموزشی
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مشارکت بینبخشی و مردمی در اجرای نهضت عدالت در فضاهای آموزشی به عنوان کلیدیترین اقدام است.
خانمحمدی افزود: این استان در زمینه مشارکت بینبخشی پیشرو است و هماکنون انسجام بالای بین بخشها، مردم، نهادهای مرتبط برای اجرایی این نهضت شکل گرفته است.
به گفته وی، در دولت وفاق بالاترین مقام اجرایی کشور به موضوع اعتلای آموزش و پرورش و رفع مشکلات این بخش توجه ویژه دارد تا فرزندان در بهترین فضای مدرسه و بالاترین استاندارد درس بخوانند.
وی افزود: رییسجمهور برای رسیدن به ایدهالها و اجرای نهضت عدالت در فضاهای آموزشی به انسجام بین بخشی تاکید ویژه دارد و این مساله در چهارمحال و بختیاری تبیین و اجرا شده است.
به گفته وی، هماکنون همه ارگانها و نهاده از جمله سپاه پاسداران ، آموزش و پرورش، امور مالیاتی، خیرین و راه وشهرسازی و بنیادها در کنار هم هستند.
به گفته وی، هسته اصلی این نهضت گروههای مردمی و خیران هستند و تاکنون نیز خیران و مردم برای مدرسهسازی پای کار بودهاند.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: در سالگذشته خیرین ۱۱۰ هزار میلیارد ریال تعهد داشتند که پایان سال این میزان به ۱۸۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.
وی افزود: خیران برای تکمیل طرحهای نیمهتمام آموزش و پرورش که نزدیک به ۲ دهه نیمهتمام مانده بودند مشارکت بالایی داشتند.
ساخت مدرسه در شهرکهای تازه تاسیس
خانمحمدی با اشاره به احداث واحدهای مسکن مهر و ملی در برخی مناطق و همچنین حاشیههای شهرها و مناطق تازه تاسیس در سطح کشور گفت: احداث مدرسه در شهرکهای تازه تاسیس در اولویت است.
به گفته وی، گروههای مردمی باید در کنار آموزش و پرورش باشند و به اداره مدارس کمک کنند.
وی اظهار داشت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور نحوه تامین منابع برای اجرای طرحهای مختلف به خصوص احداث مدرسه و توسعه و تجهیز مدارس بسیار متفاوت است و باید از همه ظرفیتها از جمله مسوولیت اجتماعی، درآمد شهرداریها، مالیات، کمک خیران در این زمینه استفاده کرد.
به گفته وی، در استان چهارمحال و بختیاری معاون اقتصادی استاندار سهم واحدهای صنعتی را مشخص کند و یا از محل مسوولیت اجتماعی استانهای بزرگ برای کمک به نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استفاده کند.
وی افزود: با توجه به اجرا شدن بند " د" ماده ۹۲ که در زمینه ساخت مجتمعهای بزرگ مقیاس در استانهاست و تا پایان برنامه هفتم مکلف هستیم ۲۰۰ مجتمع از محل مولدسازی احداث شود.
به گفته وی، برای احداث این مجتمع ها به یک هکتار زمین نیاز است تا یک مجتمع اموزشی از مقطع پیش دبستانی تا متوسطه احداث شود.
خان محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید عجمیان برای نوسازی، شادابسازی و بهسازی مدارس گفت: این طرح در ۳۰ درصد مدارس کشور گسترده شده است.
به گفته وی، در طرح سراج نیز برای تجهیز و هوشمندسازی مدارس برنامهریزی شده تا در هر مدرسه از هر ۲ کلاس یک کلاس درس با کمک خیران، اعتبارات نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و آموزش و پرورش هوشمند شود.
بازنگری در پروژههای خانمیرزا و مولدسازی املاک در شهرکرد
خانمحمدی نسبت به وضعیت پروژههای منطقه خانمیرزا و فلارد در چهارمحال و بختیاری ابراز نگرانی کرد و گفت: این پروژهها باید دوباره بررسی و بازبینی شود.
وی افزود: در شهرکرد نیر باید از محل مولدسازی املاک بزرگمقیاس در مدارس کوچک مقیاس که موجب ایجاد ترافیک شدند، با استفاده از اعتبارات ملی برای مدرسهسازی اقدام کنیم.
به گزارش ایرنا، هماکنون یکهزار و ۹۰۰ فضای آموزشی در استان چهارمحال و بختیاری فعال است.