نماد آخرین خبر

تحصیل بیش از ۷ هزار دانش‌آموز در مدارس عشایری خراسان شمالی

منبع
مهر
بروزرسانی
تحصیل بیش از ۷ هزار دانش‌آموز در مدارس عشایری خراسان شمالی

مهر/ بجنورد- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: بیش از ۷ هزار و ۳۰۰ دانش آموز در مدارس عشایری خراسان شمالی تحصیل می‌کنند.

علی متقیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد :۳۵۳ مدرسه عشایری با ۶۲۸ کلاس درس در خراسان شمالی فعال است که ۷ هزار و ۳۱۴ دانش‌آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه ۷۸۲ معلم عشایری در خراسان شمالی فعال است، افزود: تأمین پنل‌های خورشیدی و فراهم کردن شرایط تسهیل در رفت و آمد معلمان و دانش آموزان عشایری از مهمترین نیازهای این بخش است که با تعامل بین نهادهای همکار به دنبال رفع آن هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی فعالیت ۱۳ مدرسه با یک دانش‌آموز و ۱۴۹ مدرسه با ۵ یا کمتر از ۵ دانش‌آموز در استان را مصداقی از تلاش برای تحقق عدالت آموزشی عنوان و خاطرنشان کرد: با اجرای نهضت توسعه عدالت فضاها و تجهیزات آموزشی با مشارکت مردم در تلاشیم سرانه‌های این حوزه را نیز ارتقا دهیم.

وی ادامه داد: هیأت نمایندگان شورای عالی آموزش و پرورش در سفر سه روزه به استان خراسان شمالی از مدارس عشایری، روستایی، هنرستان‌ها و هیأت امنایی در شهرستان‌های شیروان، ما نه، سملقان، فاروج و اسفراین و مدارس عشایری خراسان شمالی مستقر در مراوه تپه استان گلستان بازدید کردند.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today