نماد آخرین خبر

۲۷۰ پرونده شرکت‌های صادراتی نفتی رسوب شده اصفهان تعیین تکلیف شد

منبع
مهر
بروزرسانی
۲۷۰ پرونده شرکت‌های صادراتی نفتی رسوب شده اصفهان تعیین تکلیف شد

مهر/ اصفهان - معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان گفت: بیش از ۲۷۰ پرونده شرکت‌های صادراتی فرآورده‌های نفتی رسوب شده از سال ۱۳۹۴ استان اصفهان تعیین تکلیف شدند.

اکبر صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با مصوبه کمیسیون برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان و پس از بررسی‌های کارشناسی بیش از ۲۷۰ پرونده شرکت‌های نفتی صادر کننده محصولات و مشتقات نفتی که با ابهامات و اختلاف برخی از دستگاه‌های اجرایی بیش از ۹ سال بلاتکلیف باقی مانده بود نهایتاً در اسفند ماه گذشته بررسی و تعیین تکلیف شد.

وی افزود: طولانی شدن تعیین تکلیف پرونده‌های فوق منجر به سردرگمی برخی از فعالان اقتصادی و دستگاه‌های ذیربط اجرایی شده بود که نهایتاً با دستور استاندار اصفهان اقدامات و تدابیر لازم اتخاذ و موضوعات اختلافی رفع شد.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today