نماد آخرین خبر

دود انفجار بندر شهید رجایی مدارس قشم را تعطیل کرد

منبع
فارس
بروزرسانی
دود انفجار بندر شهید رجایی مدارس قشم را تعطیل کرد

فارس/ با تصمیم ستاد مدیریت بحران شهرستان قشم و به دستور حسین امیرتیموری فرماندار این شهرستان، تمامی مقاطع تحصیلی در شیفت بعدازظهر امروز تعطیل اعلام شد.

حسین امیرتیموری، فرماندار قشم بیان کرد: این تصمیم با هدف حفظ سلامت دانش‌آموزان و در پی توصیه‌های بهداشتی انجام شد. طبق گزارش‌های دریافتی از تیم‌های رصد محیط زیستی، به دلیل دود حاصل از آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس و با توجه‌به اهمیت پیشگیری از هر گونه آسیب احتمالی، تعطیلی مدارس در شیفت عصر اتخاذ گردیده است.
فرماندار قشم تأکید کرد: شرایط شهرستان قشم تحت کنترل کامل است و این تصمیم صرفاً برای رعایت نکات پیشگیرانه و توجه به سلامت دانش‌آموزان اتخاذ شده است. از خانواده‌ها درخواست می‌شود با حفظ آرامش، به توصیه‌های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today