نماد آخرین خبر

تشکیل پرونده قضایی برای شناسایی عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی

منبع
مهر
بروزرسانی
تشکیل پرونده قضایی برای شناسایی عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی

مهر/ رئیس کل دادگستری گلستان از تشکیل پرونده قضایی و دستور فوری برای شناسایی و دستگیری عاملان شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان خبر داد.

حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان، با تسلیت شهادت محیط‌بان کاظم (یاسر) مصدق، اعلام کرد: با تشکیل پرونده قضائی در دادسرای کلاله، به دادستان کلاله مأموریت داده شده با ارجاع پرونده به شعبه بازپرسی و صدور دستورات لازم به ضابطین، عملیات شناسایی و دستگیری شکارچیان غیرمجاز را با جدیت دنبال کنند.

وی با تاکید بر برخورد قاطع با متجاوزان به منابع طبیعی و محیط زیست، افزود: محیط‌بانان تحت حمایت قضائی هستند و جهت جلوگیری از تکرار این حوادث تلخ، رسیدگی به این پرونده در اولویت کاری دستگاه قضائی استان قرار گرفته است.

بر اساس اعلام منابع محلی، عصر روز گذشته حدود ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه، محیط‌بانان پارک ملی گلستان حین گشت‌زنی در منطقه با گروهی از شکارچیان غیرمجاز مواجه شدند که در پی تیراندازی از سوی شکارچیان، محیط‌بان کاظم (یاسر) مصدق هدف گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.





آخرین خبر گلستان در اینستاگرام : Instagram.com/golestan_today

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today