تأمین و توزیع ۱۲۰ تن شیر خشک برای خوزستان تا پایان اردیبهشت

صدا و سیما/ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز از تامین و توزیع ۱۲۰ تن شیر خشک برای استان خوزستان تا پایان اردیبهشت ماه امسال خبر داد.
مسعود مهدوینیا، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز در نشست خبری تحریریه خبر صدا و سیما با اشاره به چالشهای اخیر در تامین شیر خشک اظهار داشت: از سال ۱۴۰۱ تامین شیر خشک در کشور و به تبع آن در خوزستان تحت تاثیر تغییرات تولید و واردات قرار گرفت، اما پیش از نوروز ۱۴۰۴، دو برابر نیاز استان تامین و در انبارهای تهران ذخیره شد و روند توزیع به صورت منظم انجام گرفت.
وی افزود: با توجه به نیاز کارخانهها به بهروزرسانی خطوط تولید و تعطیلی آنها در نوروز، تولید شیر خشک دچار وقفه شد که این موضوع کمبود مقطعی در بازار ایجاد کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز با تاکید بر وجود انواع استاندارد شیر خشکهای مصرفی در بازار گفت: محصولات نان، آبتامیل، وبلاک و بیومیل بیشترین مصرف را دارند و سایر شیرخشکها نیز از کیفیت مطلوب برخوردارند و والدین میتوانند با خیال آسوده از آنها استفاده کنند.
مهدوینیا ادامه داد: با توجه به سابقه مصرف بالای شیر خشک نان در خوزستان، هرگونه تغییر در عرضه این محصول بیشتر از سایر نشانهای تجاری در استان محسوس است.
وی تاکید کرد: تمامی شیرخشکهای موجود در بازار بر اساس فرمولهای استاندارد جهانی تولید شدهاند و تفاوت محصولات به دلیل تفاوتهای فناوری در تولید آنهاست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز با بیان اینکه استفاده انحصاری از یک برند جایگاه علمی ندارد، خاطرنشان کرد: واکنشهای احتمالی نوزادان بهبرخی شیر خشکها در روزهای ابتدایی طبیعی است و با ادامه مصرف، این واکنشها برطرف میشود.
مهدوینیا تصریح کرد: با تامین مقادیر قابل توجهی از شیر خشک از اواخر هفته گذشته و برنامهریزی سازمان غذا و دارو، تا پایان اردیبهشت ماه بیش از ۱۲۰ تن شیر خشک نان در استان تامین خواهد شد و کمبودی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
وی در پایان گفت: بالاترین میزان تخصیص شیر خشک نان پس از تهران به خوزستان اختصاص یافته که این امر به دلیل فرهنگ مصرف خاص در این استان است و با ترویج تغذیه با شیر مادر، مشکلات تامین برای نوزادان با نیاز واقعی کاهش خواهد یافت.