نماد آخرین خبر

امام جمعه ایلام: مرز مهران به مدیریت اصولی برای تکریم زائران نیاز دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
امام جمعه ایلام: مرز مهران به مدیریت اصولی برای تکریم زائران نیاز دارد

ایرنا/ امام جمعه ایلام با اشاره به اهمیت مرز مهران در میزبانی زوار اربعین حسینی گفت: خدمات‌رسانی مناسب به زائران اولویت اصلی بوده و باید مشکلاتی همچون دلالی و رانندگان غیرمجاز با مدیریت اصولی رفع شود.

حجت الاسلام« اله‌نور کریمی‌تبار» در نشست درس اخلاق با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استان ایلام، اظهار کرد: مرز مهران به‌عنوان یکی از گذرگاه‌های اصلی عبور زائران اربعین حسینی نیازمند مدیریت اصولی و ساماندهی مناسب برای تکریم زائران امام حسین(ع) است.

وی تصریح کرد که خدمات‌رسانی مطلوب به زوار حسینی از اولویت‌های اساسی بوده و باید دغدغه‌ها و مشکلات موجود در این مرز، از جمله موضوع دلالی و فعالیت رانندگان غیرمجاز، با برنامه‌ریزی مناسب برطرف شود.

امام جمعه ایلام یادآور شد که مرز مهران آبروی استان ایلام است و تکریم زائران حسینی وظیفه‌ای دینی و اجتماعی است که همه مسئولان باید با هم‌افزایی و مدیریت صحیح آن را محقق کنند.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار همچنین بر ساماندهی سامانه حمل‌ونقل زائران تأکید کرد و گفت: با ایجاد سازوکاری همانند بلیت‌فروشی و نظارت کامل بر ترددها، می‌توان از فعالیت افراد سودجو و واسطه‌گران جلوگیری کرد تا زائران با آرامش و امنیت، مسیر زیارتی خود را طی کنند.

وی معنویت و توجه به مرز مهران را ناشی از حضور پرشور زائران اربعین و ارتباط قلبی مردم با امام حسین(ع) دانست و خاطرنشان کرد: همکاری مسئولان اجرایی و نهادهای مرتبط برای بهبود وضعیت این مرز و ارائه خدمات شایسته به زائران نیازی فوری است که نباید از آن غفلت شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در ادامه، اهمیت تفکر و توجه به گذر عمر برای حرکت در مسیر بندگی خداوند را یادآور شد و اظهار کرد: بدترین بیماری برای انسان این است که احساس درد و خطر نکند، زیرا زمانی که انسان درد را احساس نکند، دیر به پزشک مراجعه می‌کند و فرصت جبران را از دست می‌دهد.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با اشاره به حدیث پیامبر اکرم(ص) که می‌فرمایند مردم خوابیده‌اند و وقتی از دنیا رفتند بیدار می‌شوند، تأکید کرد: فرصت‌ها در زندگی محدود هستند و انسان باید از عمر خود به‌عنوان سرمایه مهم برای انجام کار خیر و نیک استفاده کند و اگر گذر عمر بدون توجه و تفکر سپری شود، خسران در انتظار انسان خواهد بود.

امام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه هدف از حیات انسان قرار گرفتن در مسیر بندگی خداوند است، گفت: نماز در پنج وعده روزانه فرصتی است که انسان خود را از غفلت بیرون کشیده و با ارتباط معنوی با خداوند، روح خود را ارتقا دهد، یاد خدا و ارتباط مستمر با او ریشه غفلت را از بین می‌برد و انسان را برای بهره‌برداری صحیح از سرمایه عمر آماده می‌کند.

وی همچنین بر ضرورت تقویت ایمان انسان به خداوند تأکید کرد و گفت: اگر ایمان به خداوند در قلب انسان ریشه کند، رفتار، کردار و عمل او خدایی خواهد شد و مدیران نظام اسلامی باید تمام تلاش و کوشش خود را برای خدمت صادقانه به مردم داشته باشند، زیرا بهترین توشه برای قیامت، تقوای الهی است.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه انفاق از دستورات مهم اسلام است، گفت: انفاق نقش مهمی در کمک به وضعیت معیشتی جامعه و تقویت سلامت اجتماعی دارد.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار بیان کرد: انسان مؤمن باید آینه برادر مؤمن خود باشد و همان‌طور که امام صادق(ع) فرمودند، محبوب‌ترین برادران کسی است که عیب‌های ما را به ما بگوید.

وی خاطرنشان کرد: اصلاح ضعف‌ها و کنار گذاشتن نگاه تحقیرآمیز به دنیا، انسان را از خسران طول عمر نجات می‌دهد.

این جلسه با حضور استاندار ایلام و مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان در حسینیه حضرت زینب کبری(س) دفتر امام جمعه ایلام برگزار شد.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/