نماد آخرین خبر

۱۵۰ عنوان برنامه همزمان با دهه کرامت در زنجان برگزار می‌شود

منبع
مهر
بروزرسانی
۱۵۰ عنوان برنامه همزمان با دهه کرامت در زنجان برگزار می‌شود

مهر/ رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت در استان زنجان گفت: ۱۵۰ عنوان برنامه با حضور خادمان حرم حضرت معصومه (س) و حرم رضوی همزمان با این دهه در زنجان برگزار می شود.

حجت‌الاسلام علی ناصر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پیش بینی اجرای ۱۵۰ عنوان برنامه با حضور خادمان حرم حضرت معصومه (س) و حرم رضوی همزمان با این دهه در زنجان برگزار می‌شود، گفت: در ایام دهه کرامت برنامه‌های متعدد ویژه دختران و بانوان با محوریت آموزش و پرورش و بسیج نیز در پایگاه‌ها، مساجد، محلات و مدارس در سطح استان برگزار می‌شود.

وی از جشن‌های ویژه روز دختر در مناطق مختلف استان خبر داد و افزود: جشن محوری روز دختر ۹ اردیبهشت مصادف با روز حضرت معصومه (س) در سالن ۶ هزار نفری انقلاب شهر زنجان برگزار می‌شود.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت در استان زنجان با بیان اینکه در قالب برگزاری دخترانه ترین نماز جمعه، هفته آینده مصلی زنجان میزبان دختران و بانوان خواهد بود، ادامه داد: قبل از برگزاری مراسم نماز جمعه، مراسم جشنی با حضور دختران و مادران برگزار می‌شود و در ادامه دختران برای اقامه نماز جمعه با حضور حجت الاسلام حسینی، امام جمعه زنجان و خادمان حرم حضرت معصومه (س) به صف می‌شوند.

حجت الاسلام ناصر با بیان اینکه خادمان حضرت معصومه از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت در استان حضور خواهند داشت، گفت: به مناسبت دهه کرامت حضور خادمان حرم حضرت امام رضا (ع) را نیز در استان خواهیم داشت.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت در استان زنجان گفت: اجرا و برگزاری اطعام و ایستگاه‌های صلواتی و چایخانه‌های رضوی هم از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده برای دهه کرامت در استان است.

حجت الاسلام ناصر با بیان اینکه به واسطه تقارن دهه کرامت امیال با روز کارگر و روز معلم جشن‌ها و برنامه‌ها رنگ و بوی این مناسبت‌ها را نیز خواهد گرفت، افزود: به منظور برگزاری پرشور برنامه‌های دهه کرامت کمیته‌های تخصصی ذیل ستاد دهه کرامت تشکیل شد و تلاش کردیم تا برنامه‌های این دهه به صورت مردمی و محله محور و مسجد محور اجرا شود.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today