نماد آخرین خبر

تردد در جاده‌های زنجان ۱۲ درصد افزایش یافت

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
تردد در جاده‌های زنجان ۱۲ درصد افزایش یافت

صدا و سیما/ رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: در فروردین ماه امسال بیش از ۴میلیون و۹۷ هزار تردد خودرو در محور‌های استان ثبت شده است که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است.

محمدی افزود: طبق اطلاعات دریافتی از دستگاه تردد شمار آنلاین مستقر در محور‌های استان از کل تردد ثبت شده ۱۵ درصد مربوط به وسایل نقلیه سنگین می‌باشد.

محمدی ادامه داد: در این مدت بیشترین سهم تردد پلاک‌های غیر بومی در محور‌های استان مربوط به استان‌های تهران و آذربایجان شرقی و بیشترین تخلفات سرعت غیر مجاز در آزاد راه زنجان-تبریز و آزاد راه زنجان-قزوین صورت گرفته است.

این مسئول ادامه داد: بیشترین ترافیک در این مدت نیز، در آزادراه زنجان به قزوین (باند جنوبی)، با حدود ۹۵۳ هزار و ۶۷۲ وسیله نقلیه با نرخ متوسط یک هزار و ۲۸۴ تردد وسیله نقلیه در ساعت ثبت شده است.

محمدی به وجود سامانه‌های ثبت تخلفات عبور و مرور و توزین در آزادراه زنجان -قزوین، آزادراه زنجان-تبریز، ترانزیت زنجان-میانه و زنجان-تاکستان، سلطانیه-قیدار-همدان، بیجار-زنجان و دندی-زنجان اشاره کرد و گفت: در مدت یاد شده ۶۹ هزار و ۲۷۴تخلف سرعت غیرمجاز و ۶ هزار و ۹۴۶ تخلف اضافه بار ثبت و ارسال شده است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان اضافه کرد: این تعداد حدود یک درصد از تردد‌های صورت گرفته در محور‌های فوق بوده که نشانگر سهم قابل توجه سامانه‌ها در کاهش تخلفات جاده‌ای است.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today