نماد آخرین خبر

بزرگترین محموله اهدای خون کشور از استان مرکزی به بندرعباس ارسال شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بزرگترین محموله اهدای خون کشور از استان مرکزی به بندرعباس ارسال شد

ایرنا/ مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: بزرگترین محموله اهدای خون کشور به میزان ۴۰۰ واحد (معادل یک‌هزار و ۲۰۰ واحد فرآورده خونی) امروز(دوشنبه) از این استان برای مصدومان حادثه اسکله شهیدرجایی بندرعباس ارسال شد.

ریتا ظهیری، مدیرکل انتقال خون استان مرکزی افزود: با وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی ۴۷۸ نفر برای اهدای خون با وجود فضای محدود در مرکز انتقال خون اراک پذیرش شدند و ۳۰۰ نفر هم به علت کمبود مکان، ثبت نام شدند تا در رزوهای آینده از آنان خونگیری شود.

وی بیان کرد: گرفتن خون از زنان و اهداکنندگان بار اول، اولویت انتقال خون استان در مراجعه برای کمک به مصدومان حادثه بندرعباس بود تا علاوه بر تشویق این ۲ گروه، به احساسات هم استانی‌ها در کمک به هموطنان کم‌توجهی نشود.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی اضافه کرد: ۳۰۰ نفری که از مراجعان همیشگی انتقال خون استان بودند در نوبت قرار گرفتند تا از ظرفیت آنان در روزهای آتی استفاده شود.

ظهیری تاکید کرد: مردم نوع‌دوست استان مرکزی به ویژه در اراک، با اعلام حادثه به مراکز و پایگاه‌های انتقال خون استان مراجعه کردند و برای خونگیری از این افراد، کارکنان انتقال خون فراخوان شدند و نوبت کاری افزایش داده شد و با فراخوان از گروهای خونی o منفی، نسبت به خونگیری آنان اقدام شد.

وی خاطرنشان کرد: در استان مرکزی تدبیر شد تا علاوه بر کمک به تامین خون برای مصدومان حادثه بندرعباس، ذخیره خون مورد نیاز در استان نیز مدیریت شد.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today