نماد آخرین خبر

دستگیری جاعل اسناد در بروجرد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
دستگیری جاعل اسناد در بروجرد

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامی بروجرد از دستگیری و کشف یک فقره کلاهبرداری به ارزش ۲ میلیارد ریال در این شهرستان خبرداد.

سرهنگ مهدی مهدوی کیا، فرمانده انتظامی بروجرد بیان داشت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس آگاهی و اعلام اینکه یک نفر با تهیه قولنامه صوری و فروش مال غیر، از وی کلاهبرداری کرده است، موضوع به صورت وی‍‍‍‍ژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات پلیس مشخص شد، فرد کلاهبردار با تنظیم قولنامه صوری و فروش واحد مسکونی ایشان به فردی دیگر، مبلغ ۲ میلیارد ریال از شاکی کلاهبرداری کرده است.

فرمانده انتظامی بروجرد تصریح کرد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی متهم را در عملیاتی غافلگیرانه شناسایی و دستگیر که در تحقیقات انجام شده متهم به بزه ارتکابی معترف و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

سرهنگ مهدوی کیا در پایان به شهروندان توصیه کرد: قبل از انجام هرگونه معامله از دفاتر مشاوره املاک اطمینان حاصل نموده و اصالت سند ملک مورد معامله را از مراجع ذیصلاح استعلام کنند.





آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy