ارتقاء آزمونهای کیفی آب در زنجان

صدا و سیما/ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: این شرکت موفق به راه اندازی آزمون اندازه گیری میزان کلروفیل a در راستای تشخیص طعم و بوی ناشی از رشد جلبک در آبهای سطحی استان شد.
نادرخانی گفت: پدیده شکوفایی جلبکها در آبهای سطحی باعث بروز مشکلات کیفی آب، از جمله طعم و بوی نا مطبوع آب میشد که با راه اندازی این آزمون مشکل کیفیت سنجی طعم و بوی آبهای سطحی رفع شد.
وی افزود: با توجه به نیاز به ارزیابی این پارامتر مهم در تصفیه خانههای آب شرب سطح استان به دلیل تغییر اقلیم و افت بارندگیها طی سالهای اخیر که در رشد جلبکها موثر بوده است، این آزمون در آزمایشگاه مرکزی آب زنجان راه اندازی شد.
مدیرعامل شرکت آبفا استان زنجان گفت: همچنین در راستای تامین آب شرب سالم و بهداشتی در استان، اندازه گیری آزمون کلروفیل a در آزمایشگاه فیزیکی شیمی مرکز پایش در نخستین ماه سال ۱۴۰۴ راه اندازی شد و به منظور ارزیابی طعم و بو میزان کلروفیل a به صورت مستمر در ورودی و خروجی تصفیه خانههای آب شرب استان پایش خواهد شد.
این مسئول ادامه داد: کیفیت آب خط قرمز شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بوده و در این زمینه هیچگونه کوتاهی انجام نخواهد شد.
وی با اشاره به موفقیتهای آزمایشگاه مرکزی آب زنجان در سالیان اخیر به عنوان آزمایشگاه برتر کشوری و همچنین کسب عالیترین استانداردهای پایش کیفیت آب توسط این آزمایشگاه گفت: آب شرب در استان زنجان از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.