پنج طرح عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی به بهرهبرداری رسید

ایرنا/ پنج طرح عمرانی، علمی و رفاهی دانشگاه محقق اردبیلی با یک هزار و ۳۲۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده با حضور مسئولان استانی و اصحاب رسانه به بهرهبرداری رسید.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی عصر دوشنبه در آیین افتتاح پنج طرح این مرکز علمی از افتتاح ساختمان دانشکده منابع طبیعی، رصدخانه، صنعتی سازی سلف سرویس، ساختمان امور بین المللی و خوابگاه ۱۴ واحدی متاهلی خبر داد.
وی افزود: عملیات احداث ساختمان دانشکده منابع طبیعی با پنج هزار متر مربع زیربنا از سال ۹۲ شروع و متوقف شده بود و ۲ سال اخیر با استقرار ۱۸ تیم کاری با ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار تکمیل و افتتاح شد.
وی ادامه داد: رصدخانه دانشگاه با ۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری یک خیر احداث شده و دانشگاه نیز برای خرید و نصب تلسکوپ و ساخت اتاق کنفرانس و محوطه آن هزینه هایی کرده که به طور کلی ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه برداشته است.
چمنی تصریح کرد: ساختمان امور بینالملل با توجه به تحصیل حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی و خوابگاه ۱۴ واحده متاهلی نیز برای رفاه دانشجویان متاهل احداث شده است.
او گفت: یک خوابگاه ۳۶ واحدی نیز در حال ساخت است و ساماندهی و صنعتی سازی سلف سرویس خواهران را با مشارکت ملی یک فرد خیر آغاز کردیم و گلخانه دانشگاه نیز با یک هزار و ۵۰۰ متر مربع مساحت در مرحله اسکلت بندی است و برای این طرح ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: استخر دانشگاه در مرحله تکمیل است و تاکنون برای آن ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه شده و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل و راه اندازی کامل آن هزینه خواهد شد.
چمنی از در حال احداث بودن یک خوابگاه پسرانه بزرگ با گنجایش ۴۳۰ نفر خبر داد و گفت: این پروژه در حال انجام کارهای داخلی است و با سرعت و پیشرفت فیزیکی مناسبی در حال اجراست.
۵۰ درصد درآمد اختصاصی دانشگاه صرف طرح های عمرانی می شود
وی گفت: ۵۰ درصد درآمد اختصاصی دانشگاه که به طور عمده از شهریه ها حاصل می شود را برای اجرا و تکمیل پروژه های عمرانی هزینه می کنیم و پیش بینی می شود امسال ۲ هزار میلیارد ریال درآمد اختصاصی دانشگاه باشد و نصف آن صرف طرح های عمرانی خواهد شد.
چمنی ادامه داد: امسال درآمد اختصاصی دانشگاه محقق اردبیلی ۵۲ درصد افزایش دارد و انجمن هوش مصنوعی را در همه دانشکده ها راه اندازی کرده و ۲۰۰ میلیارد ریال برای هوش مصنوعی اعتبار گذاشته ایم.
وی افزود: دوره دکتری هوش مصنوعی در دانشگاه محقق اردبیلی دایر شده و طی ۲ سال اخیر ۳۷ رشته به مجموع رشته های این مرکز علمی افزوده شده است.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۳۵۱ رشته شامل ۶۳ رشته در مقطع دکتری، ۱۹۷ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۸۲ رشته مقطع کارشناسی و ۹ رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده ، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.