توسعه فرهنگ قرآنی رویکردی جامع برای مقابله با آسیبهای اجتماعی است

مهر/ اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت:توسعه فرهنگ قرآنی، رویکردی جامع برای مقابله با آسیبهای اجتماعی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی ظهر دوشنبه در نشست با اعضای کارگروههای شورای توسعه فرهنگ قرآن استان مرکزی اظهار کرد: هدف از تشکیل این شورا ایجاد همافزایی میان نهادهای مذهبی، فرهنگی و آموزشی برای ارتقای سطح آگاهیهای دینی و قرآنی است و تمام دستگاههای عضو مکلفند در این راستا تعامل و همراهی لازم را داشته باشند.
وی ا افزود: با فراهم کردن زمینه فعالیتهای مشترک، شورای توسعه فرهنگ قرآن میتواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت برنامههای آموزشی و ترویجی در حوزه قرآن و معارف دینی ایفا کند.
آیتالله دری نجفآبادی ادامه داد: این شورا با شناسایی ظرفیتهای موجود و رصد نیازهای فرهنگی، به دنبال فراهم کردن بستر مناسب برای گسترش و تعمیق فعالیتهای قرآنی است و از طریق افزایش مشارکتهای اجتماعی، میتواند فرهنگ قرآنی را در جامعه نهادینه کرده و همگرایی بیشتری ایجاد کند.
وی شورای توسعه فرهنگ قرآن را پلی ارتباطی میان مردم و معارف الهی دانست و گفت: این شورا میتواند با ترویج آموزههای قرآن، نقشی مؤثر در ارتقای فرهنگ اسلامی و افزایش گرایش افراد به عمل به دستورات الهی داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: قرآن کریم چراغ راه انسانها است و عمل به رهنمودهای آن میتواند بسیاری از معضلات و آسیبهای اجتماعی را برطرف کند و آموزش قرآن از دوران کودکی نقشی حیاتی در تربیت نسل آینده دارد.
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی گفت: لازم است تا آموزش و پرورش با همکاری نهادهایی همچون اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی باید زمینه آموزش گسترده قرآن در مهدهای کودک، پیشدبستانیها و مدارس ابتدایی آماده شود.
وی تصریح کرد: تسلط کودکان بر مفاهیم قرآنی نوعی مصونیت در برابر آسیبهای اجتماعی و اخلاقی به شمار میآید و کودکی که با آموزههای قرآنی پرورش یافته باشد، در مواجهه با سختیها و ناملایمات زندگی کمتر دچار لغزش میشود و همین امر به استحکام بنیادهای اخلاقی جامعه کمک شایانی خواهد کرد.