نماد آخرین خبر

برنج‌فروش متخلف در گیلان نقره‌داغ شد

منبع
مهر
بروزرسانی
برنج‌فروش متخلف در گیلان نقره‌داغ شد

مهر/ مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: فروشنده برنج به دلیل ثبت نکردن کالا در سامانه جامع انبارها یک میلیارد و ۱۲۵ میلیون ریال در استان محکوم شد.ر

مرتضی امینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان اظهار کرد: شعبه هفتم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز رشت به پرونده یک تن انواع برنج به ارزش ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به دلیل ثبت نکردن کالا در سامانه جامع انبارها رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را معادل یک چهارم ارزش کالا به پرداخت یک میلیارد و ۱۲۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

امینی گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی در بازرسی از انبار واحد صنفی گزارش تخلف را تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر