نماد آخرین خبر

دانش آموزان دختر سنندجی مهمان امامزاده هاجر خاتون (س) شدند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
دانش آموزان دختر سنندجی مهمان امامزاده هاجر خاتون (س) شدند

باشگاه خبرنگاران/ ویژه‌برنامه گرامیداشت روز دختر با حضور دانش‌آموزان دختر سنندجی در بقعه متبرکه امامزاده هاجر خاتون (س) برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کاروند از برگزاری مجموعه‌ای از ویژه‌برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و قرآنی در ایام دهه کرامت خبر داد و گفت: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک کرامت و گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع)، اداره کل اوقاف کردستان برنامه‌های متنوعی را در سطح بقاع متبرکه و مراکز فرهنگی مذهبی استان برگزار خواهد کرد.

وی افزود: در همین راستا، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان برجسته کشوری در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود تا فضای معنوی و نورانی قرآن کریم در این ایام گسترش یابد.

مدیرکل اوقاف کردستان همچنین با اشاره به دیگر برنامه‌های دهه کرامت اظهار کرد: مراسم ویژه اساتید گروه معارف دانشگاه‌ها با هدف تعمیق معارف اهل بیت (ع) و تبادل دیدگاه‌های علمی و دینی برگزار خواهد شد.

کاروند در پایان خاطرنشان کرد: امسال مراسم جشن ولادت امام رضا (ع) در فضایی با شکوه برگزار می‌شود و استان کردستان میزبان بیرق مطهر رضوی در چندین بقعه متبرکه خواهد بود که بی‌تردید با استقبال گسترده مردم مؤمن و استان همراه خواهد شد.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online