نماد آخرین خبر

۳۹۰ هزار دلار فرش دستباف از استان مرکزی صادر شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۳۹۰ هزار دلار فرش دستباف از استان مرکزی صادر شد

ایرنا/ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: سه‌هزار و ۳۷۰ مترمربع فرش دستباف به ارزش ۳۹۰ هزار دلار، پارسال از این استان به نقاط مختلف جهان صادر شد.

علی جودکی افزود: عمده محموله‌های فرش دستباف این استان در سال گذشته به بازار هدف ژاپن، کویت، آمریکا، چین و فرانسه صادر شد.

وی ادامه داد: میزان صادرات فرش دستباف استان مرکزی در سال ۱۴۰۲ حدود ۲۷۰ هزار دلار بود که سال گذشته با یک جهش قابل توجه به ۳۹۰ هزار دلار رسید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی میزبان تولید فرش دستباف استان در سال جاری را حدود ۲۳ هزار مترمربع عنوان کرد و گفت: انواع فرش دستباف تمام ابریشم، ظریف کرک و ابریشم، تجاری، درشت بافت، گبه و تابلو فرش پارسال در نقاط مختلف این استان بافته شد.

جودکی گفت: ۱۱پروانه بهره‌برداری فرش دستباف به میزان تولید سالانه ۲ هزار و ۳۰۰ مترمربع پارسال در اراک و دلیجان صادر شد که تعدادی از آنها فعالیت خود را اواخر سال گذشته آغاز کردند.

وی خاطرنشان کرد: استان مرکزی از دیرباز در حوزه فرش دستباف یکی از قطب‌های ملی و جهانی بوده است و برجسته‌سازی این ظرفیت اقتصادی و پیوند زدن آن با علم و دانش برای بهره‌برداری هر چه بیشتر از این ظرفیت در دستور کار این اداره کل است.

بیش از هفت‌هزار بافنده فرش دستبافت در نقاط مختلف استان مرکزی زیرپوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی هستند.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر