نماد آخرین خبر

برگزاری بیش از ۲۵۰۰ عنوان برنامه ویژه دهه کرامت در چهارمحال و بختیاری

منبع
مهر
بروزرسانی
برگزاری بیش از ۲۵۰۰ عنوان برنامه ویژه دهه کرامت در چهارمحال و بختیاری

مهر/ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: برای دهه کرامت بیش از ۲۵۰۰ برنامه شاخص در سراسر استان پیش‌بینی شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید بصیر موسوی ظهر چهارشنبه نشست خبری خدام حرم امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) اظهار کرد: در دهه کرامت ایجاد فضای امید، توجه به عفاف و حجاب، برنامه‌ریزی جهت حضور حداکثری مردم در جشن‌ها و… در دستور کار قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: در این دهه بیش از ۵۰۰ برنامه شاخص در سراسر استان پیش‌بینی شده است، این در حالی است که آموزش و پرورش استان هم بیش از ۲ هزار برنامه تدارک دیده که در سطح ۲ هزار مدرسه برگزار می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: اهتزار پرچم منقش به نام امام رضا (ع) در تپه نورالشهدای شهرکرد امروز با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و معاون سیاسی، امنیتی استاندار در جوار شهدای گم‌نام انجام شد.

موسوی اضافه کرد: غبارروبی گلزار شهدا و دیدار با خانواده شهدا، پرچم‌گردانی و اهدای تبرکات حرم، ملاقات با زندانیان و دیدارهای مردمی، حضور اعضای ستاد دهه کرامت در مدارس دخترانه، برگزاری جشن محوری روز دختر به‌صورت خانوادگی با پرچم‌داری تبلیغات اسلامی استان، برگزاری جشن‌های محله‌محور، برگزاری حلقه‌های کتاب‌خوانی، اجرای پویش «خادم امام رئوف»، تولید و اجرای سرود، برگزاری جشن تکلیف دختران، اجرای طرح سه‌شنبه‌های تکریم با محوریت تکریم دختران شهدا، برگزاری جشنواره فرهنگی «منادیان امید» با موضوع فرزندآوری، برگزاری جشن در امام‌زاده‌ها و بقاع متبرکه، برگزاری پاتوق کتاب در مساجد و… از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای دهه کرامت می‌باشند.





آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday