۳۰ پروژه پست فوق توزیع در چهارمحال و بختیاری اجرا میشود

ایرنا/ شهرکرد – ایرنا – معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای ۳۰ پروژه پست فوق توزیع ۶۳ و ۱۳۰ کیلوولت در مناطق مختلف این استان در دستور کار است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ملک محمد قربانپور روز چهارشنبه در شورای تامین انرژی چهارمحال و بختیاری افزود: برای اجرای این پستهای برق توزیع و فوق توزیع استان حدود چهار و نیم تا پنج همت اعتبار نیاز است.
وی اظهار داشت: با اجرای این پروژهها ۳۶ مگاوات برق در پیک بار تا سال ۱۴۰۴ تحویل استان میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: بخشی از این اقدامات برای عقد قرارداد برای واگذاری زمین انجام شده و تجهیزات، الزامات و منصوبات مورد نیاز خریداری شده است.
وی با بیان اینکه بخشی از پروژههای پستهای توزیع و فوق توزیع برق رسانی در سال ۱۴۰۴ وبخشی نیز درسالهای بعد به بهرهبرداری میرسد ادامه داد: با اجرای این پروژهها افق بسیار روشن و خوبی برای آینده تامین انرژی برق چهارمحال و بختیاری پیشبینی میشود.
قربانپور در خصوص برق پمپاژ کشاورزی گفت: برنامهریزی دقیقی در راستای اینکه آسیبی به کشاورزان وارد نشود در دستور کار است.
وی بررسی و تحلیل احداث نیروگاههای تجدیدپذیر بالای ۷ و۲۰ مگاوات وانجام سریع پروژههای در دست اقدام برای توسعه زیرساختهای برق رسانی طبق برنامه زمانبندی را از جمله موارد مطرح شده در این نشست اعلام کرد.
رفع ناترازی انرژی اولویت شرکت برق منطقهای در چهارمحال و بختیاری
مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان گفت: در چهارمحال و بختیاری چهار پست انتقال با ظرفیت بالا ایجاد شده و زیرساختهای مناسبی در بخش شبکه انتقال وجود دارد.
سعید محسنی افزود: در حوزه فوق توزیع ۳۰ پروژه در بخشهای احداث خط، پست، توسعه فیدر و سایر موارد دیگر در حال برنامهریزی و اجرا است.
وی اظهار داشت: فارغ از محدودیت کلی که در تامین انرژی در کل کشور وجود دارد در چهارمحال و بختیاری از نظر شبکه به خصوص شبکه فوق توزیع محدودیت زیادی وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان گفت: مناطق خاصی درچهار محال و بختیاری مانند سپید دشت توسعه صنعتی زیادی پیدا کرده است.
وی افزود: با توجه به اینکه در تابستان با حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد ناترازی انرژی مواجه هستیم باید ناترازی انرژی را به عنوان یک واقعیت پذیرفت.
محسنی مناسبترین کار برای برطرف کردن ناترازی انرژی را در بخش عرضه و تولید انرژی تنوع سبد تولید و مدیریت مصرف عنوان کرد.
وی بر ضرورت توسعه نیروگاههای خورشیدی پشتبامی و ایجاد مزرعههای خورشیدی بزرگ در کنار پستهای فوق توزیع و انتقال و همچنین تامین زمین مناسب از سوی منابع طبیعی برای احداث این نیروگاهها تاکید کرد.
محسنی اظهار داشت: در زمان حاضر ۲۰۰ مگاوات نیروگاههای تجدید پذیر در چهارمحال و بختیاری در حال احداث است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری افزون بر ۴۰۰ هزار مشترک برق دارد که ۸۳ درصد در بخش خانگی، ۱.۸ درصد در قسمت کشاورزی، هفت دهم درصد در حوزه صنعتی و بقیه در سایر مصارف است.