استاندار کرمانشاه خواستار حمایتهای ملی از شهرداریهای استان شد

ایرنا/ استاندار کرمانشاه در دیدار با معاونان سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، به پیگیری تخصیص اعتبارات شهرداریهای استان و افزایش حمایت از این نهاد و همچنین و بودجه سال جاری اربعین حسینی پرداخت.
منوچهر حبیبی با حضور در سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با معاون امور شهرداریها و معاون توسعه مدیریت و منابع این سازمان دیدار کرد.
در این دیدار که معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز حضور داشت، مهمترین موضوعات مرتبط با توسعه شهری و خدماترسانی بهتر به شهروندان استان کرمانشاه از جمله تخصیص اعتبارات استانی، حمایتهای مالی از شهرداریهای استان و بودجه سال جاری مراسم اربعین حسینی مورد بحث و پیگیری قرار گرفت.
استاندار کرمانشاه با تأکید بر اهمیت نقش شهرداریهای استان در مدیریت شهری و میزبانی شایسته زائران اربعین، خواستار افزایش حمایتهای دولتی و تخصیص بهموقع منابع مالی شد. معاونان سازمان شهرداریها و دهیاریها نیز وعده پیگیریهای لازم جهت تحقق خواستههای مطرحشده را دادند.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.
خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی
مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل میشود.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمیترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.