گردشگری از مهمترین محورهای توسعه چهارمحال و بختیاری است

ایرنا/ معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: گردشگری از محورهای مهم توسعه چهارمحال و بختیاری است و تحقق اهداف آن به کمک تمامی مسئولان نیاز دارد.
بهروز ندایی شامگاه چهارشنبه در نشست با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تعیینتکلیف ساختمان اداری میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستانهای استان، نیروی انسانی و منابع بهعنوان یکی از هدفهای این سفر در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اختصاص اعتبارات استانی به ۲۱ دستگاه اجرایی افزود: میانگین دریافتی نیروهای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نباید از سایر دستگاههای اجرایی کمتر باشد.
ندایی تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری زیرساختهای گردشگری خاصی دارد و اختصاص اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای به میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان میتواند به رونق گردشگری و بهبود شرایط اقتصادی بام ایران کمک کند.
ارژنگ : اعتبار طرحهای نیمه تمام گردشگری اختصاص یابد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: این استان در حوزه صنعتی، کشاورزی و گردشگری ظرفیتهای قابلتوجهی دارد.
عبدالعلی ارژنگ به وجود طرحهای نیمهتمام در حوزه گردشگری چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: اختصاص اعتبارات ملی برای تسریع در روند تکمیل و بهرهبرداری از این طرحها ضروری است.
وی با اشاره به محدودیت منابع اعتباری در حوزه میراثفرهنگی چهارمحال و بختیاری افزود: توجه به این حوزه از مهمترین مطالبههای مردم استان بهشمار میرود که ارائه راهکارهایی برای رفع این مشکل ضروری است.
ارژنگ به ظرفیت صنایعدستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری در رشتههای مختلف اشاره و تصریح کرد: آموزش مدون و تخصصی در رشتههای صنایعدستی و هنرهای سنتی در دستور کار قرار گیرد تا در این حوزه رونق ایجاد شود.
وی یادآور شد: راهاندازی مرکز اطلاعرسانی گردشگری در ورودی شهرکرد یک مطالبه جدی مردمی است که باید تر چه سریعتر عملیاتی شود.
جیلان: زیرساختهای گردشگری تقویت شود
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تقویت زیرساختها در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری از مهمترین نیازهای توسعه گردشگری استان بهشمار میرود.
علیرضا جیلان تأکید کرد: توسعه گردشگری چهارمحال و بختیاری به اشتغالزایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی منجر خواهد شد.
وی افزود: کمبود نیروی انسانی و پایین بودن میزان اعتبارات از آسیبهای حوزههای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
جیلان تصریح کرد: رتبه ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۰ برابر بیست و هفتم در کشور بود که در سال ۱۴۰۱ این جایگاه ۱۷ پله صعود کرد و به رتبه ۱۰ رسید و در سال گذشته توانست در رده بالایی قرار گیرد.
وی یادآور شد: سال گذشته اعتبارات میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نسبت به سالهای قبل از آن رشد چشمگیر و قابلتوجهی داشته است.