لرستان، ذخیرهگاه ژنتیکی گونههای گیاهی و جانوری است

ایرنا/ مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: این استان به دلیل بهرهمندی از شرایط جغرافیایی متنوع، ذخیرهگاه ژنتیکی گونههای جانوری و گیاهی منحصر به فرد و غنی است.
کامران فرمان پور در جلسه شورای اداری لرستان بیان کرد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار جنگل و ۸۰۰ هزار هکتار مرتع در سطح این استان وجود دارد و دارای رتبه نخست وسعت جنگل در زاگرس می باشد.
وی اظهار داشت: ۴۶۰ هزار هکتار عرصه طبیعی استان نیز تحت مدیریت و حفاظت است که با استفاده از ۱۹ پاسگاه محیط بانی در حال پاسداری از این مناطق زیستی هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با بیان اینکه ۶ گونه اندمیک جانوری و ۳۰۰ گونه گیاهی اندمیک در این استان وجود دارد، تصریح کرد: متاسفانه در لرستان نیز دچار پدیده زوال بلوط هستیم و با آغاز فصل گرم نیز کرم های جوانه خوار بلوط، برای جنگل های استان چالش ایجاد کرده اند.
فرمان پور یادآور شد: همچنین لرستان از ریزگردها نیز رنج می برد و به عنوان دومین استان در مرز غربی کشور، با این پدیده مواجه می باشد که خوشبختانه در دولت چهاردهم دیپلماسی به محیط زیست برگشته است و برای حل چالش ها، مشکلات و مهار کانون های ریزگرد تلاش می شود.
وی تاکید کرد: محیط زیست متعلق به همگان است و باید نسبت به محیط پیرامون احساس تکلیف داشته باشیم.