نماد آخرین خبر

هوای لرستان غبارآلود می شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هوای لرستان غبارآلود می شود

ایرنا/ خرم‌آباد - ایرنا - سازمان هواشناسی لرستان اعلام کرد:‌ بر اساس نقشه ها و مدل های هواشناسی طی امروز تا روز شنبه برای اغلب نقاط استان پدیده گرد و خاک سبب کاهش میدان دید افقی و افت کیفیت هوا می شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط‌عمومی هواشناسی، پیرو هشدار سطح زرد شماره ۱۱ عدم ترددهای غیر ضرور بویژه برای بیماران تنفسی و کودکان و کهنسالان استفاده از ماسک توصیه می شود.

با توجه به حاکمیت شرایط ناپایدار جوی علاوه بر افزایش پوشش ابر و وزش باد قابل ملاحظه تا شدید لحظه ای برای برخی نقاط استان به صورت نقطه ای بارش هایی به صورت خفیف و پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق پیش بینی می شود.

همچنین از روز یکشنبه با ورود سامانه بارشی به جو منطقه در اغلب مناطق بارش هایی به صورت پراکنده و رگباری گاهی همراه با رعدوبرق و در مناطق مستعد رگبار تگرگ را شاهد خواهیم بود که در صورت تثبیت اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.

از نظر نوسانات دمایی طی ۴۸ ساعت آینده دماهای روزانه استان روند افزایشی خواهند داشت.





آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :https://instagram.com/lorestan_todayy