نماد آخرین خبر

مجلس عزای جامعه کارگری در غم جانباختگان بندر شهید رجایی

منبع
فارس
بروزرسانی

فارس/ مراسم امتنان از کارگران نمونه هرمزگان امسال رنگ و بوی غم داشت و کارگران هرمزگانی از ده‌ها واحد مختلف صنعتی استان به جای برپایی مراسم امتنان، در غم جانباختگان حادثه انفجار و آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی گریستند.

اداره کل کار، تعاون و رفاه هرمزگان امسال ویژه برنامه‌ای را به منظور امتنان از کارگران نمونه استان هرمزگان تدارک دیده بود اما وقوع حادثه دردناک انفجار و آتش در بندر شهید رجایی سبب شد تا این مراسم به یادبودی برای جانباختگان این حادثه با حضور وزیر کار تبدیل شود.
بیش از 600 کارگر نمونه از واحدهای مختلف صنعتی استان هرمزگان در حضور وزیر کار، مراسم باشکوهی را در گرامیداشت یاد کارگران سخت‌کوش جانباخته در حادثه بندر شهید رجایی برپا کردند که وزیر کار در آن بر توجه ویژه دولت به حادثه بندر شهید رجایی و تهیه گزارش کاملی از سوی وزیر کشور و نیز تدارک ویژه‌ای برای تعیین بسته حمایتی ویژه برای خانواده جانباختگان و مصدومان این حادثه خبر داد.
احمد میدری، وزیر کار همچنین بیان کرد که این حادثه بار دیگر جلوه بی‌نظیری از همدلی و همبستگی ایرانیان را در نوعدوستی و اهدای خون و نثار همدردی به بازماندگان را نشان داد.
حجت الاسلام محمد عبادی زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان هم در این مراسم طی سخنانی با تسلیت جان باختن کارگران در حادثه بندر شهید رجایی، بر رسیدگی به معیشت کارگران تأکید کرد.
فاطمه جراره و احمدی مرادی، دو نماینده استان نیز در این مراسم بر اهمیت روشن شدن ابعاد مختلف این حادثه تأکید و خاطرنشان کردند که مجلس پیگیر جدی پرداخت غرامت به خانواده‌ها و آسیب‌دیدگان است.
محمد آشوری، استاندار هرمزگان نیز با تشریح ابعاد مختلف امدادرسانی و مهار آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی، خاطرنشان کرد: همه بخش‌ها به‌خصوص آتش‌نشانان و امدادگران پرتلاش به خوبی در این حادثه درخشیدند.
وی درباره غم سخت و جانکاه از دست رفتن شماری از هموطنانمان در این حادثه نیز با ابزار همدردی عمیق از این موضوع، بر اهتمام جدی برای جبران خسارات تأکید کرد.
شیخ یوسف جمالی، امام جمعه اهل سنت بندرعباس نیز در اظهاراتی از مسئولان واحدهای صنعتی خواست تا از این اتفاق در بندر شهید رجایی درس بگیرند.
مجتبی معین وزیری، مدیرکل تعاون و کار و رفاه اجتماعی نیز در ابتدای این مراسم با حالتی گریان از غم سخت این حادثه سخن گفت و بیان کرد: در شرایطی این مراسم را برای چهارمین سال حضورم در مدیرکلی این اداره برگزار می‌کنم که سخت‌ترین روزها بر ما گذشت و عزیزانی دیگر در کنار ما نیستند.
مرثیه خوانی با نوای مجتبی عابدینی و قرائت قرآن توسط قاری بین‌المللی جعفرزاده و نیز اجرای محمد عوض‌پور از دیگر بخش‌های این مراسم بود. مقرر شد تا هدایای برگزیدگان این جشنواره نیز به دلیل شرایط عزای عمومی در استان طی روزهای آینده برای آنان ارسال شود.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today