نماد آخرین خبر

تجلیل از ۱۴ استاد برتر و ۱۰۰ استاد ممتاز حوزه علمیه اصفهان

منبع
مهر
بروزرسانی
تجلیل از ۱۴ استاد برتر و ۱۰۰ استاد ممتاز حوزه علمیه اصفهان

مهر/ در مراسمی از ۱۴ استاد برتر و بیش از ۱۰۰ استاد ممتاز حوزه علمیه استان اصفهان قدردانی شد.

 آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد مدیر حوزه علمیه استان اصفهان در همایش بزرگداشت مقام استاد شهید آیت‌الله مطهری و تجلیل از اساتید حوزه علمیه استان اصفهان اظهار کرد: این‌گونه جلسات بسیار نورانی و تأثیرگذار هستند، اما متأسفانه تعداد آن‌ها اندک است. امام علی (ع) فرمودند پیش از آن‌که خداوند بر جاهلان حکم کند که جهل را کنار بگذارند و اهل علم شوند، بر عالمان واجب کرده است که تعلیم دهند، مسئولیت علما در جهل‌زدایی از جامعه جایگاه بسیار مهمی دارد و این وظیفه‌ای الهی است.

امام جمعه اصفهان بیان داشت: آموزش دین، اخلاق و اعتقادات باید مستقیماً از سوی اساتید صورت گیرد، نه اینکه درس فقه را استادی بگوید و درس اخلاق را فردی دیگر؛ بلکه استاد باید خود الگویی از عمل به آموزه‌های دینی باشد، همان‌گونه که امام خمینی (ره) می‌فرمودند: «می‌ترسم چیزی را به دیگران بیاموزم و خودم به آن عمل نکنم»، بنابراین اگر استادی به آنچه می‌گوید عمل نکند، سخنش تأثیر لازم را نخواهد داشت و این خود خسران بزرگی است.

مدیر حوزه علمیه اصفهان گفت: علم را باید حتی از کوچک‌ترین افراد فرا گرفت، اما آن‌که تعلیم می‌دهد، باید خود به گفته‌هایش عمل کند و این جایگاه طلبگی و استادی، نعمتی بزرگ است که نباید از آن غافل شویم؛ خداوند این توفیق را به هر کسی نمی‌دهد، بلکه در وجود انسان نقطه‌ای از خیر می‌بیند که چنین مسئولیتی را به او می‌سپارد.

آیت الله طباطبایی‌نژاد افزود: باید در برابر دشواری‌ها ایستادگی کنیم؛ امام صادق (ع) فرمودند «دنیا چیزی جز گذر کوتاه نیست و آنچه گذشته است دیگر بازنمی‌گردد»، پس نباید حسرت گذشته را بخوریم بلکه باید صبوری پیشه کنیم و نباید سخنانی بگوییم که موجب ناامیدی دیگران شود، بلکه باید موانع را کنار بزنیم و خود را به خدا نزدیک‌تر سازیم.

وی اظهار کرد: نباید خود را به خود واگذاریم چراکه در این صورت خود را فراموش خواهیم کرد، قرآن کریم هشدار داده است که فراموشی خدا، موجب فراموشی نفس می‌شود؛ نباید عمرمان را صرف کارهایی کنیم که برای دیگران سود دارد اما برای خود هیچ اندوخته‌ای فراهم نساخته باشیم، ضرب‌المثل معروف می‌گوید: «در زمین دیگران خانه مساز، کار خود کن، کار بیگانه مکن، کیست بیگانه؟ تن خاکی تو.»

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: طلبگی و آموزش دینی، نزدیک‌ترین مسیر به سوی خداوند است و هیچ شغلی این اندازه انسان را به خدا نزدیک نمی‌کند و اگر هدف ما از علم‌اندوزی، مقام و شهرت باشد، بدانیم که مرگ نزدیک است و پس از مرگ کسی ما را با عنوان خطاب نخواهد کرد، در دنیا همه چیز پایان می‌پذیرد، اما آنچه می‌ماند، تقوا و عمل صالح است.

آیت‌الله طباطبایی نژاد تأکید کرد: باید به انجام مستحبات و ترک محرمات اهتمام داشت، نماز شب را به عادت تبدیل کنیم؛ زیرا خداوند در قرآن ویژگی مؤمنان را این‌گونه توصیف می‌کند که «پهلویشان را از بستر جدا می‌کنند و با ترس و امید، شب‌ها به درگاه خداوند دعا می‌کنند»، این عمل نشانه‌ای از ایمان و تقواست که باید در زندگی طلاب جاری باشد.

در پایان این مراسم از ۱۴ استاد برتر بر اساس شاخص‌هایی مانند نظم، دغدغه‌مندی ارتباط با طلاب و شاگردپروری تقدیر شد و بیش از ۱۰۰ استاد ممتاز دیگر مورد تقدیر قرار گرفتند.





آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today