نماد آخرین خبر

وجود ۲۱ هزار مشترک بد مصرف در آذربایجان‌ غربی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
وجود ۲۱ هزار مشترک بد مصرف در آذربایجان‌ غربی

باشگاه خبرنگاران/ مدیرکل برق استان آذربایجان غربی در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: در سطح استان ۲۱هزار مشترک بد مصرف وجود دارد.

نشست هم اندیشی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در سالن کنفرانس اداره کل برگزار شد.
طاهر کیان مهر مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی گفت: در سطح استان ۲۱ هزار مشنرک بد مصرف وجود دارد که با مصرف غیر متعارف خود مشکلات زیادی را در مصرف مجار و متعاارف مردم ایجاد می کنند.
وی افزود: بیشتر مصرف غیر مجاز برق را مزارع غیر مجاز رمز ارز و ماینرهای غیرمجاز و استخراج غیر مجاز بیت کوین انجام می دهند. کیان مهر گفت: هر کس اینگونه مراکز را معرفی نمایند پاداش دریافت میکنند.
مدیر عامل برق استان گغت: درحوزه چاه های کشاورزی مدیریت بار ( قطع اتوماتیک) از ساعت ۱۲ الی ۱۷ یعنی به مدت ۵ ساعت در روز می باشد. که راه حل آن جایگزینی سیستم آبیاری تحت فشار بجای آبیاری سنتی توسط کشاورزان میزان مصرف برق و هزینه های ناشی از آن را تا ۳٠ در صد کاهش میدهد. 
مدیر عامل برق استان گفت: استان آذر بایجان غربی بهترین موقعیت برای تولید و راه اندازی نیروگاه های خورشیدی را دارد که ۳۵۳۲ هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی برآورد شده است که این مورد حضورو فعالیت سرمایه گذاری های بخش خصوصی را می طلبد.
کیان مهر در پایان سخنان خود از مردم خواست: برای کنترل هزینه های زندگی خود و مصرف متعارف همه مردم از برق، مصرف برق خود را بهینه کنند و از اسراف نعمت های خدا خودداری نمایند.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today