نماد آخرین خبر

فروشنده سنجاب در فضای مجازی دستگیر شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
فروشنده سنجاب در فضای مجازی دستگیر شد

ایسنا/ رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز اعلام کرد: فردی که در فضای مجازی اقدام به فروش غیرقانونی سنجاب‌های وحشی می‌کرد، در تهران دستگیر شد.

کامران اسلاملو، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز در نشست محیط زیست شیراز با اعلام این خبر گفت: این متخلف که ساکن تهران بود، از طریق بسترهای آنلاین به خرید و فروش حیوانات وحشی مبادرت می‌ورزید که این اقدام نگرانی‌های جدی را در زمینه حفاظت از تنوع زیستی به دنبال داشت.
وی با اشاره به اهمیت حفظ تنوع زیستی و مقابله با تجارت غیرقانونی حیوانات افزود: اداره محیط زیست شیراز پس از اطلاع، به سرعت وارد عمل شد و با همکاری یگان سازمان حفاظت محیط زیست و استفاده از شگردهای پلیسی، فرد مورد نظر در تهران دستگیر شد.
رئیس اداره محیط زیست شیراز با تأکید بر سابقه‌دار بودن این متخلف، این دستگیری را نشان‌دهنده عزم جدی این اداره در برخورد با جرایم زیست‌محیطی و حفاظت از حیات وحش دانست.
وی همچنین از عموم مردم خواست تا در شناسایی و گزارش چنین تخلفاتی با این اداره همکاری کنند تا حفاظت از منابع طبیعی کشور به شکل مؤثرتری انجام شود.
رئیس محیط زیست شیراز بر نقش حیاتی مردم در گزارش تخلفات تأکید کرد و خواستار مشارکت فعالانه شهروندان در حفظ منابع طبیعی کشور شد.
اسلاملو افزود: مبارزه با تجارت غیرقانونی حیات وحش نیازمند همکاری همگانی است و هر فرد با آگاهی و احساس مسئولیت می‌تواند در این راه سهیم باشد.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online