زدودن غبار محرومیت از خراسانشمالی با اجرای یکهزار و ۵۰۰ طرح روستایی

ایرنا/ مجری بنیاد برکت در خراسانشمالی گفت: یکهزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزایی سال گذشته در قالب زنجیرههای ارزش با هدف توانمندسازی اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری در روستاهای استان مورد حمایت این نهاد قرار گرفت.
عفت رحمانی اظهار کرد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف توانمندسازی اقتصادی از سال ۹۹ تاکنون در خراسان شمالی هشت هزار طرح اشتغالزایی اجرا کرده است.
وی افزود: این طرحها در قالبهای خرد، کارگاهی و بنگاهی با اعتباری بالغ بر هفت هزار میلیارد ریال به مرحله اجرا درآمده است و سهم مهمی در ایجاد اشتغال، رونق تولید، و توسعه متوازن در مناطق محروم و روستایی استان ایفا کرده است.
رحمانی، طرحهای بنگاهی مورد حمایت را احداث و توسعه کارخانه خوراک دام و طیور، راهاندازی گلخانههای مدرن هیدروپونیک، مزارع پرورش ماهی، واحدهای مرغداری صنعتی و مراکز پرورش قارچ عنوان کرد.
مجری بنیاد برکت در خراسانشمالی خاطرنشان کرد: این نهاد با تکیه بر شبکهای از تسهیلگران محلی، آموزشهای فنی و تخصصی، پشتیبانیهای مالی و مشاورهای، مسیر توانمندسازی جوامع روستایی و جلوگیری از مهاجرت نیروهای جوان را هموار میکند.
وی با بیان اینکه تعداد روستاهای هدف در سال گذشته ۸۵ روستا بود، گفت: تاکنون ۳۰۰ روستای خراسان شمالی از حمایتهای بنیاد برکت بهرهمند شدند.
۸۰ شرکت دانشبنیان زیر چتر حمایت بنیاد برکت
مجری بنیاد برکت در خراسانشمالی گفت: این نهاد اکنون ۸۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور را در قالب پرداخت تسهیلات و امضای تفاهم نامه با پارک علم و فناوری استان زیر چتر حمایتی خود دارد.
رحمانی افزود: خراسان شمالی جزو استانهای پیشرو کشور در توسعه کسب و کارهای فناورانه و نوآورانه است و حمایتهای این نهاد از شرکت های دانش بنیان، جدای از اشتغالزایی جوانان تحصیلکرده، موجب رشد اقتصاد دانشمحور نیز در منطقه می شود.
بنیاد برکت بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با ﺣﻤﺎیت ﺳﺘﺎد اﺟﺮایی ﻓﺮﻣﺎن ﺣﻀﺮت اﻣﺎم(ره) تاسیس شده است و در زمینه های آموزشی، بهداشتی، برقرسانی، آبرسانی، مخابراتی، فرهنگی، آبخیزداری و دامپروری فعالیت می کند.
استان خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که حدود ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.