حوزه علمیه و دانشگاه دو بال تربیت نیروی انسانی برای کشور

صدا و سیما/ نماینده ولیفقیه در استان مرکزی بُعد فرهنگی، معنوی، اخلاقی و تربیتی در حوزه و دانشگاه از همه امور واجبتر است و باید در این مسیر فعالتر و هدفمندتر قدم برداریم.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی در دیدار با اعضای هیئت علمی دانشگاهها که به مناسبت روز معلم و استاد برگزار شد، با تأکید بر اهمیت جایگاه حوزههای علمیه و دانشگاهها در مسیر تربیت انسانهای متعهد، گفت: تعلیم مقدمهای برای تربیت و اساس تزکیه است و علم بدون تزکیه، بیفایده و بیاثر خواهد بود؛ چرا که قرآن کریم نیز اساس حرکت انسان را بر مبنای تزکیه قرار داده است.
امام جمعه اراک با اشاره به جایگاه علم در منابع اسلامی، افزود: در کتاب شریف بحارالانوار، تنها در دو جلد بیش از ۱۵۰۰ حدیث در باب عقل و علم آمده و این حجم عظیم تأکیدی است بر اینکه علم باید در مسیر الهی و همراه با عقلانیت بهکار گرفته شود.
او عمر و فرصتهای زندگی را امانتی الهی دانست و تأکید کرد: فرصتها محدود و زودگذر هستند؛ اگر از این فرصتها در دانشگاهها، مدارس و خانوادهها بهدرستی استفاده کنیم، میتوانیم مسیر جامعه را به سمت تعالی پیش ببریم.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با گرامیداشت یاد و خاطره بزرگان عرصه علم و دین از جمله امام راحل، شهید مطهری، علامه طباطبایی و آیتالله مصباح، ادامه داد: دانشگاهها به خصوص دانشگاه علوم پزشکی اراک با برخورداری از تعداد زیادی استاد و دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف، در حال برنامهریزی دقیق برای ایفای نقش مؤثر در آینده علمی و تربیتی کشور هستند.
امام جمعه اراک کادرسازی را یکی از مقدسترین و واجبترین مأموریتهای امروز دانشگاهها دانست و گفت: تربیت نیروی انسانی مؤمن، با کفایت، شایسته و با اراده، مسئولیتی بسیار مهم است که بر عهده دانشگاهها، مدارس و حوزههای علمیه گذاشته شده و آثار معنوی و اخلاقی آن، ماندگار و اثرگذار خواهد بود.