نماد آخرین خبر

فرماندار: سند راهبردی بروجرد در کمیسیون‌های مختلف بررسی می‎‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فرماندار: سند راهبردی بروجرد در کمیسیون‌های مختلف بررسی می‎‌شود

ایرنا/ فرماندار بروجرد گفت: سند راهبردی پیشرفت شهرستان با جدیت در دست پیگیری بوده و در کمیسیون‌های مختلف شورا در حال بررسی است.

قدرت‌اله ولدی روز شنبه در آیین افتتاح بوستان شهربانو بروجرد اظهار کرد: به عنوان خادم مردم وظیفه خود می‌دانم از تمامی مسوولان و همکارانی که در سالهای اخیر برای پیشرفت شهرستان تلاش کردند، تقدیر و تشکر کنم، امروز هم شاهد همدلی اعضای شورای اسلامی و پرسنل شهرداری در جهت ارائه خدمات ویژه به مردم هستیم.
وی با تاکید بر اهمیت مشارکت و تلاش پرسنل شهرداری بیان کرد: از اعضای شورای اسلامی شهر و به خصوص پرسنل پرتلاش شهرداری که در مدت‌های طولانی زحمات زیادی کشیده‌اند تا خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه دهند، تشکر می‌کنیم.
فرماندار بروجرد افزود: بوستان شهربانو به پاس زحمات بانوان، مادران شهدا و همکاران پرتلاشم در شهرداری، به همه آنان تقدیم می‌شود، همچنین از طرف استاندار لرستان نیز از همه کسانی که در اجرای طرح همکاری داشتند قدردانی می‌کنم.

ولدی تاکید کرد: پروژه‌هایی که سال‌ها روی زمین مانده بود امروز به نتیجه رسیده و خدمات مطلوب‌تری به شهروندان ارائه می‌شود.
وی با تقدیر از همراهی مردم اضافه کرد: همراهی و همدلی مردم بروجرد مثال‌زدنی است، این مهم را از خود مردم فراگرفتیم و تجربه کردیم، مردم بروجرد در مناسبت‌های مختلف همیشه همدل و همراه با نظام جمهوری اسلامی بوده‌اند.
معاون استاندار لرستان یادآور شد: تلاش همه مسوولان و کارکنان این است که خدمت‌رسانی شایسته‌ای به مردم داشته و رضایت مردم را جلب کنند.

اجرای پروژه های امید آفرینی در کشور

معاون وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها کشور گفت: دولت برای تحقق برنامه‌های وفاق ملی از پروژه‌های ۱۴ گانه امید آفرینی که در کشور تعریف شده است، حمایت می‌کند.

مسعود نصرتی اظهار کرد: مدرسه‌سازی، طرح های بهداشتی و درمانی، نهضت ملی مسکن، مدیریت پسماند و جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز و ایمنی حمل‌ونقل شهری از جمله این پروژه های ۱۴ گانه است.

معاون وزیر کشور بیان کرد: پروژه‌های ۱۴ گانه برای منفعت مردم برنامه‌ریزی شده و هر سه ماه یکبار گزارش آن توسط استانداران به وزارت کشور ارسال و در اختیار رییس جمهور قرار می‌گیرد.

نصرتی با اشاره به پروژه‌های شهرداری بروجرد اضافه کرد: شورای اسلامی شهر و شهرداری بروجرد پروژه‌های خوبی در جهت ایجاد امید آفرینی در شعر اجرا کرده که با بررسی‌های صورت‌گرفته مشخص شده که با هزینه های فاخر و منطقی انجام شده است.

آینده روشن و امیدبخشی در انتظار بروجرد است

نماینده مردم بروجرد و سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر لزوم امیدآفرینی و تلاش شبانه‌روزی برای رضایت مردم، چشم‌انداز آینده شهرستان را روشن و پرفروغ دانست و ادامه داد: ما فقط با تلاش شبانه‌روزی می‌توانیم رضایت مردم را جلب کنیم، اگرچه گلایه‌ها مردم به حق است، اما نباید تلاش‌های مدیران و کارکنانی که برای خدمت‌رسانی به مردم شبانه‌روز کار می‌کنند، نادیده گرفته شود.

عباس گودرزی تاکید کرد: نباید اجازه دهیم دشمنان با ایجاد بی‌اعتمادی، تلاش‌های ما را تضعیف کنند، مدیران اجرایی با تمام توان در حال فعالیت‌اند و نباید بگذاریم محاسبات و برنامه‌های ما به هم بخورد، امید به آینده باید در جامعه تقویت شود، چرا که ناامیدی باعث شکست خواهد شد.

وی با اشاره به پروژه‌های اجراشده و در دست اقدام تصریح کرد: طرح‌های مختلف شهرداری بروجرد همه به امیدآفرینی در شهر کمک می‌کند، شورای اسلامی شهر و شهرداری همراه و همگام با دستگاه‌های اجرایی هستند و پای کار ایستاده‌اند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی به برخی از پروژه‌های مهم اشاره کرد و گفت: کارخانه شیرخشک بعد از سال ها تعطیلی حالا تبدیل به یک ظرفیت مهم برای اشتغال و رونق اقتصادی منطقه شده است.

گودرزی تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی، پروژه راه‌آهن که بعد از سال‌ها پیگیری اکنون دارای ردیف اعتباری است و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار متر مربع عملیات پارکینگ، طرح جدید کمربندی و طرح‌های متعدد دیگر، همگی نشان از حرکت رو به جلو و تلاش‌های مستمر در بروجرد دارند، البته این اقدامات باید دیده و منعکس شود.

وی اضافه کرد: آینده ایران و بروجرد روشن و پرفروغ است و افق بسیار روشنی پیش روی این شهرستان قرار دارد، باید با امید و تلاش، مسیر پیشرفت را ادامه دهیم.

پارک شهربانو بوستانی با مساحت ۳۶ هزار متر مربع

شهردار بروجرد گفت: بوستان شهربانو دومین بوستان ویژه بانوان در بروجرد است، این بوستان به مساحت ۳۶ هزار متر مربع در انتهای خیابان بهارستان احداث شد.

یحیی عیدی بیرانوند افزود: برای احداث، نوسازی و تجهیز این بوستان ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار توسط شهرداری بروجرد هزینه شده است.

وی بیان کرد: بوستان شهربانو دارای قسمت‌های مختلف ورزشی و تفریحی ویژه بانوان شامل زمین بازی تنیس، پارت‌های مخصوص تنیس روی میز، پیست دوچرخه سواری و اسکیت و مکان‌هایی برای تفریح و استراحت است.

به گزارش ایرنا، بوستان شهربانو ویژه بانوان عصر امروز با حضور مسعود نصرتی معاون عمرانی وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و مسوولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.





آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy